2020-11-03 720 瀏覽
Seoulmate cafe @ causeway bay - adorable baby volcano💛👧🏻 ate...🌋 meringue eel & butggot (Sakura) shrimp rice Bulgogi beef stir-fly with glass noodle 👧🏻 wants to say...首先想讚下佢個火山飯真係好出色😻個火山頂有個半熟蛋黃 一吉穿佢就可以扮熔岩漿流落黎 好可愛🥰 上網睇返先知原來係要趁熱吉村先可以有火山爆發嘅感覺🙌🏻 建議員工可以善意提醒一下😹起初以為佢都係得個樣 點知食落去入面個鰻魚飯又幾好食喎衰鬼 鰻魚芝士櫻花蝦同理蛋白造嘅火山 幾樣嘢加埋個口味好特別同好濃味 但上網睇個火山造型都幾參次 有啲都整得幾崩壞 個人認為我嗰日食嗰個算幾可愛😹至於個炒粉絲就好一般喇 唔係好夠熱同可以落多啲調味 哩個就唔係好建議試🙌🏻下次黎會想試下佢嚿白雲💛

👧🏻 ate...

👧🏻 wants to say...

下次黎會想試下佢嚿白雲💛
  • 烏卒卒火山鰻魚櫻花蝦飯