餐廳由正宗韓國人主理 廚師同大部分嘅員工都係韓國人🤭雖然餐廳面積唔算特別大 不過環境 好chill 而且走工業風設計 有好多靚燈飾 打帶畀客人一種休閒舒服嘅感覺泡菜煎餅 $120呢個係我食過最好味嘅泡菜煎餅! 佢唔似一般出面食到既淋煎餅 係煎炸到非常香脆 外脆內軟 而且啖啖都係泡菜 不過 即使好多泡菜都唔太辣 所以食唔到辣嘅朋友都可以試下💁‍♀️上面更有酥炸魷魚 非常好食🤤 再沾上自家調製嘅醬汁 令人一試難忘 可以再食多個!部隊鍋 $190部隊波入面有 滿滿嘅年糕同埋公仔麵 仲有雞蛋豆腐 泡菜 香葱等等其他配料 所有食材都索曬啲湯汁 好入味👍 湯底非常正宗 係韓國食到嘅味道 不過比較辣 可能唔太啱食唔到太辣嘅朋友🤥雖然呢間餐廳食物價偏貴 不過真係非常高質 係值得呢個價錢既🤤

泡菜煎餅 $120

部隊鍋 $190