2020-03-24 3107 瀏覽
食lunch 又要同人迫,所以我鍾意去樓上Cafe,今日我去左旺角呢間Double Cafe到食Lunch👍🏻佢地環境乾淨,寬敞,座位與座位之間空間感比較大,吾駛坐到密質質👍🏻Cafe提供不同類型遊戲比客人玩,消磨時間好幫手,哈哈😄食物都有多種選擇,可選擇Lunch Set,或者散叫,重有甜品可以選擇😍我同屋企人叫左3個Lunch Set,香蒜白酒蜆意大利粉,鮮茄焗豬扒飯同埋黑松露野菌意大利飯。香蒜白酒蜆意大利粉我覺得好出色,先講下個意大利粉,佢地煮到剛剛好,吾會太硬,太硬既意粉好難食😂另外,佢地個蜆都好入味,配合埋個汁,啖啖酒香味,非常吸引😋黑松露野菌意大利飯同樣出色,濃濃既黑松露汁包住每一粒飯,每一啖飯都令到口腔充滿黑松露嘅味道,做得非常出色。表面有芝士塊,連同飯一齊食,提升了黑松露嘅味道。焗豬排飯都無失色,厚切既豬排,啖啖肉👍🏻配合香濃既芝士同埋番茄汁,令人垂涎三尺,越食越開胃👍🏻飲品方面,跟餐好餸一杯野飲。餐廳提供多種飲料,例如花茶、咖啡、梳打特飲等等。我哋選擇咗花茶同埋咖啡,花茶味道清新,適合年長一輩或喜歡養生既客人。咖啡方面都有好多種選擇,我選擇左朱古力咖啡,濃濃嘅朱古力味

Cafe提供不同類型遊戲比客人玩,消磨時間好幫手,哈哈😄

另外,佢地個蜆都好入味,配合埋個汁,啖啖酒香味,非常吸引😋

焗豬排飯都無失色,厚切既豬排,啖啖肉👍🏻
配合香濃既芝士同埋番茄汁,令人垂涎三尺,越食越開胃👍🏻

咖啡方面都有好多種選擇,我選擇左朱古力咖啡,濃濃嘅朱古力味配合咖啡,令我精神為之一振。

食完咁好味嘅美食,我哋一邊飲嘢,一邊談天,過咗一個寧靜嘅下午👍🏻👍🏻

環境衛生⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️