招聘中
今天
今天
1天前
3天前
更多筍工 (7)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2020-03-15 552 瀏覽
話說白色情人節,我哋一向好少慶祝,不過見譚仔三哥搞綽頭做辣之戀人情侶套餐,就湊下熱鬧買咗個外賣返屋企食。椒夕相對二人套餐前菜 - 麻辣汁手拍青瓜,口水汁雲耳個汁好惹味主菜 - 過橋米線非常大碗,食完真係好飽,我哋叫咗蕃茄湯,中和返其他辣嘅嘢食,過橋米線份量十足,有好多餸,有豬肉,牛肉,火腿,豬膶,墨丸,牛丸,腐皮,豆卜,炸醬等等。小食 - 土匪雞翼我至愛,色香味俱全特飲 - 三哥賓治(5小辣)& 柚子桂花茶三哥賓治一入口好似平時雜果賓治咁甜甜地,但之後會感覺到微微嘅辣味慢慢喺喉嚨滲出,既特別又好飲。本來套餐仲有杯薑味雙檸梳打(10小辣)可以選擇,可惜賣晒,姐姐話可以揀柚子桂花茶試吓,飲落都ok,尤其食完辣嘢飲,幾解渴。今日惠顧有5小辣心型朱古力送,而且外賣有9折

椒夕相對二人套餐

前菜 - 麻辣汁手拍青瓜,口水汁雲耳
個汁好惹味

主菜 - 過橋米線