2020-04-29 1491 瀏覽
性價比指數: 🌕🌕🌕🌗🌑好味指數:🌕🌕🌕🌑🌑服務指數: 🌕🌕🌕🌗🌑環境指數:🌕🌕🌕🌑🌑價錢: 大概$600/2ppl (有飽肚感但唔係超飽)..隨機經過,聽間人地食過話好味,所以試試。.個人感受:中規中矩,中間價錢,中等食材,無特別驚艷但亦唔差。不過,勝在牛肉種類選擇真係夠多,一試無妨。. .-湯底✦鴛鴦青花椒牛骨湯.-食物✦胸口膀✦安格斯橫隔肌✦牛骨髓✦吊龍伴✦娃娃菜✦油豆腐串✦匙柄✦手打墨魚滑✦黑豚梅花肉.-飲品✦可樂✦洛神玫瑰茶.-.✧優點✧.❖挺細心,每人送放口罩既套.❖枱上餐紙有說明每個部位所需既煮熟時間❖自助醬料區加上蓋,確保衞生.❖牛肉種類超多,近似內地既牛肉火鍋店,有我最常吃既胸口膀、牛骨髓、吊龍伴、匙柄,仲有更多更多,適合牛魔王.❖一碟份量雖頗少,但價錢算適中,少人食都可以試多幾款...✧缺點✧.❖湯料味道好一般。青花椒味有微香,開頭有少許辣味,但好快越食越淡;而牛骨湯本來就味淡,煮完既食物完全食唔到湯底味. 食呢啲牛肉,我都係覺得襯返啲超濃味湯底先夠過癮..
性價比指數: 🌕🌕🌕🌗🌑
好味指數:🌕🌕🌕🌑🌑
服務指數: 🌕🌕🌕🌗🌑
環境指數:🌕🌕🌕🌑🌑
價錢: 大概$600/2ppl (有飽肚感但唔係超飽).
隨機經過,聽間人地食過話好味,所以試試。
湯底
✦鴛鴦青花椒牛骨湯.
食物
飲品
✦可樂
✦洛神玫瑰茶.
✧優點✧.
❖挺細心,每人送放口罩既套.
❖枱上餐紙有說明每個部位所需既煮熟時間
❖自助醬料區加上蓋,確保衞生.
❖一碟份量雖頗少,但價錢算適中,少人食都可以試多幾款.
✧缺點✧.