2020-04-08 12150 瀏覽
旺角食燒肉呢間平昌係幾唔錯既選擇,價錢唔太貴,$198就可以任食,而且野食選擇都算多,呢間鋪仲好似係韓國人開🙈現場係勁多人,入座前會量體温,仲有提供消毒液,所以都食得安心佢有幾種set,我地就揀左大君御膳,個名好似韓國皇室食飯既意思😚炸蝦條炸得好令好金黃,炸衣唔會太厚,食落都唔覺太油膩🙈但熱氣野都係唔好食咁多,所以佢比兩件就啱啱好炒年糕年糕煙韌,唔會好辣,有就翻香港人口味,但始終都係中意食韓國正宗既辣炒年糕先夠過隱🙈🙈辣海鮮豆腐湯呢個係新鮮滾熱辣咁上,其實如果送飯會好d,但食任食又冇理由食飯,就唯有飲個湯算,但佢個辣係用辣汁調味,要攪勻先飲,我就咁飲就唔小心嗆親🙈海鮮蔥餅呢個都煎得幾香,份量都適中,但如果可以落少d麵粉效果應該會更好肉類有好多豬同牛肉既唔同部位唔同調味揀仲有d雞推介薄切既,快熟又唔洗驚燒過火/唔熟海鮮平時燒肉好少見既海鮮佢都有好幾款,cp值好高作為一個bts迷,食到尾聲先發現自己坐係畫哂bts成員既房入面🙈真係估唔到呢度會用bts黎做牆畫,加分💕👍🏻

炒年糕

炒年糕

海鮮蔥餅

海鮮蔥餅
肉類

有好多豬同牛肉既唔同部位唔同調味揀
仲有d雞
推介薄切既,快熟又唔洗驚燒過火/唔熟
海鮮

平時燒肉好少見既海鮮佢都有好幾款,cp值好高