叫做pillowtalk o既restaurant bar,位於屯門較寧靜o既地段;攬住梳化上o既枕頭,嘆番杯cocktail,同身邊o既人一路食一路來個悄悄o既枕邊夢話,相信感情一定會增進唔少!我幾鍾意d 西餐廳可以叫一個main 加錢升做set dinner,呢度係加$45。是日餐湯同沙律二選一,揀o左沙律,如果湯會係磨菇湯。個田園沙律有水蜜桃,simple and refreshing。蒜蓉包係長長o既一塊,焗到濃濃地更覺香口。黑松露芝士火鍋($128 未加一) 聞落好香,羨煞旁人!杰身o既一碗,以蠟燭微溫heat 住,不停冒出芝士同松露o既氣息,令人流晒口水……成set o野夾埋都算幾大份幾多料,有麵包粒、炸薯角、炸雞、長通粉,另外當然亦有d 伴碟沙律菜。炸雞大粒而微辣,薯角內裡如薯蓉般軟滑,就咁食已經唔錯,蘸埋芝士,則再多一重口感。麵包同通粉就本身比較淡味,又多d 空間黏附d 醬,更能嘗到芝士o既濃滑。用枝芝士火鍋專用o既叉吉住,放入去暖一暖,再拎番上o黎,睇住佢被一昧creamy 厚身o既醬汁包住,然後慢慢擺入口,簡直就係享受。Up o左grade 做set 會包一客甜品,

水蜜桃田園沙律
蒜蓉包

黑松露芝士火鍋 ($128)
炸雞、麵包
長通粉、薯角

黑松露芝士火鍋

Up o左grade 做set 會包一客甜品,係件士多啤梨拿破崙蛋糕,有住鬆脆o既餅皮,上檯時用朱古力同士多啤梨醬簡單畫o左一d 花型裝飾。今晚見起碼有兩檯客有人生日,餐廳會combine 埋d 大家d 甜品,用醬寫上生日字句再點上蠟燭。
士多啤梨拿破崙蛋糕

飲品我揀o左凍熱情果茶(加$8),有住非常濃郁o既果香,猶如一次過落o左好多隻生果咁,令人回味。
熱情果茶 (跟set 加$8)
黑松露芝士火鍋 ($128)
士多啤梨拿破崙蛋糕
熱情果茶 (跟set 加$8)