2020-11-13 431 瀏覽
今晚行完Sogo喺附近散下步,經過fashion walk時見到呢一間moo moo+環境都幾chill,而且門前坐滿哂happy hour嘅客人,非常之熱鬧!呢度主打漢堡包🍔,但佢嘅前菜同小食望落都非常吸引!三心兩意嘅我點左好多野食,最後飽到捧住個肚皮離開!MM+ Drumstick ($54/ 6 pieces) 雞鎚炸到外皮香脆肉質嫩滑,雞肉充滿肉汁非常Juicy,再配上四款特製特色醬汁,味道真係冇得彈!我最鍾意係芥末蛋黃醬同埋松露醬,同香嫩多汁嘅雞肉真係絕配!🥰香辣薯條🍟 ($42)雖然個名叫做香辣薯條,但係食落一啲都唔辣食落冇咁熱氣,而且係我至愛嘅香炸粗直薯條,外脆內軟,食到一條接一條停唔到口!💖😍Classic Moo ($98) 漢堡包內層塗上咗一層厚厚嘅牛油,而且焗到外脆內軟熟,非常香口!內裡仲夾左好多材料包括安格斯牛肉、蕃茄、生菜、芝士等,食落口感同味道都非常豐富!Mush Moo ($118) 呢款漢堡包除咗一般嘅材料之外,仲加入左白菌蘑菇,同埋佢採用左松露醬,同安格斯牛肉嘅味道非常夾!牛肉漢堡烤得熟度剛食落有肉汁。👍🏻 順帶一提,呢度Happy Hour時段啤酒超

Mush Moo ($118) 呢款漢堡包除咗一般嘅材料之外,仲加入左白菌蘑菇,同埋佢採用左松露醬,同安格斯牛肉嘅味道非常夾!牛肉漢堡烤得熟度剛食落有肉汁。👍🏻 順帶一提,呢度Happy Hour時段啤酒超級抵飲!但因為我啱啱胃炎好返就冇叫到啤酒了,下次嚟一定要同班朋友啤啤佢!

2020-11-12