2020-06-05 1985 瀏覽
適逢朋友生日,來到銅鑼灣人氣高企little Vegas 餐廳擦一餐,一出電梯已經見到滿滿的連儂走廊,好莊觀💛又溫暖,店內環境好繽紛又玩味,令人心情頓時放鬆愉悅,連餐牌都好別緻,令人一睇再睇,而且食物種類好多選擇,非常吸引呢!我們點了一客雞翼好多重奏,價錢$78,可選三款不同囗味的雞翼,各款會有三隻,我們選的包括:玫瑰、麻辣和柚子囗味,各款都好好味道及各具特色,每隻都入曬當中的味道在雞翼內,非常有驚喜,喜歡吃雞翼的必點。特別喜歡玫瑰口味,漂亮的玫瑰片落在雞翼上滲出淡淡玫瑰清香,特別又清新的感覺。仲有,大力推薦明太子忌廉天使麵,價錢$112,在幼滑的天使麵內,每啖都有粒粒爽囗的明太子,配上忌廉的香甜撈埋一齊,實在是不得之了!忌廉較快杰身,一定要趁熱食呢!加埋,點了一客忌廉松露野菌燉飯,價錢$106,豐富的野菌和香濃松露撈埋在燉飯內,入味非常,好味道。見到小食呢個名好得意,又忍唔住點左一客小份的,命運賭城小食拼盤,價錢$92,以炸物為主,包括有雞翼、炸薯角炸薯圈和腸仔等⋯好滿足呢!飲品選了可愛富士山造型的特飲,價錢$88兩杯,一杯是藍色的富士山下和一杯粉紅色的裙下之臣,實在被其外型深深吸引

見到小食呢個名好得意,又忍唔住點左一客小份的

飲品選了可愛富士山造型的特飲,價錢$88兩杯,一杯是藍色的富士山下和一杯粉紅色的裙下之臣,實在被其外型深深吸引到,乳酸飲料上有一球雪糕球,見到都開心,影相一流

明太子忌廉天使麵
Rainbow  seven