同幾個酒鬼同事喺食完晚飯 覺得唔夠喉 就去左附近呢間bar度吹多陣水😀同事們都系雞翼控 所以試左兩款雞翼💁🏽‍♀️水牛城雞翼($85)惹味得黎帶點辣🌶點他他醬食 味道都好夾👍🏽黃金流沙雞翼($88)我地睇menu見到有呢個選擇 對眼已經發左光🤩不過期望越大就... ...略嫌不夠黃金 亦不夠流沙 整體味道不足 炸粉都比較多呢🤨不過呢度既雞翼肉質都唔錯👍🏽小遺憾系未試過好多食家推介既泡菜豬肉雞翼🙁 已經無左..另外我地仲有嗌左呢d小食💁🏽‍♀️烤蘑菇($28@1)燒汁幾襯大啡菇 大啡菇好juicy😋👍🏽煙肉芝士薯條🍟($78)個人鐘意食幼薯條多d 薯條比較脆身 香口d😛咦呢度嘅薯條就比較扁闊 外脆內’淋’d~~飲品方面💁🏽‍♀️左一: Mojito ($108) 酒味最重的一杯~左二: Lemon Juice($45) 外表、味道都唔似檸檬汁🍋 唔建議試⚠️右二: Long Island($128) 酒味唔重 滿足唔到酒鬼同事🙈右一: Bartender特調($108) 因為原本想試甜甜地既All arould the world但係店員話無 所以就麻煩Bartender幫我地調杯有果香又甜甜地
同幾個酒鬼同事喺食完晚飯 覺得唔夠喉
就去左附近呢間bar度吹多陣水😀

同事們都系雞翼控 所以試左兩款雞翼💁🏽‍♀️
水牛城雞翼($85)
惹味得黎帶點辣🌶
點他他醬食 味道都好夾👍🏽

黃金流沙雞翼($88)
我地睇menu見到有呢個選擇 對眼已經發左光🤩
不過期望越大就... ...
略嫌不夠黃金 亦不夠流沙 整體味道不足
炸粉都比較多呢🤨

不過呢度既雞翼肉質都唔錯👍🏽
小遺憾系未試過好多食家推介既泡菜豬肉雞翼🙁 已經無左..

另外我地仲有嗌左呢d小食💁🏽‍♀️
烤蘑菇($28@1)
燒汁幾襯大啡菇 大啡菇好juicy😋👍🏽

煙肉芝士薯條🍟($78)
個人鐘意食幼薯條多d 薯條比較脆身 香口d😛
咦呢度嘅薯條就比較扁闊 外脆內’淋’d~~

飲品方面💁🏽‍♀️
左一: Mojito ($108) 酒味最重的一杯~
右一: Bartender特調($108)
因為原本想試甜甜地既All arould the world但係店員話無 所以就麻煩Bartender幫我地調杯有果香又甜甜地既酒💁🏽‍♀️
酒味唔多 有檸檬🍋青檸既酸 又甜甜地 好易入口👍🏽

整體黎講💁🏽‍♀️
環境唔錯 系個好適合沙田友飯後黎飲酒🍻同吹水既地方~~
Bartender特調最有驚喜 最岩我自己口味☺️

補寫呢篇食評既時候 政府要求酒吧暫停經營14日😔 希望所有酒吧都撐得過呢個時期💪🏽
2020-03-20
$170 (宵夜)