2020-07-14 401 瀏覽
呢間「秘」已經期待很久,每次經過都見到好多人排隊,所以一直打消呢個念頭。而呢一間舖頭一直以來響不同嘅平台都見到好多人嘅食評,主要都係話抽氣系統麻麻地,所以都預咗食完之後係會成身充滿油煙味,咁當然結果真係😂😂😂😂 吉列黑松露和牛定食以$148價錢,比我預期之中好雖然黑松露嘅味道比較淡,但剛剛好冇搶走牛嘅味道。飯非常大碗,男人份量之前食過旺角買一間吉列牛嘅餐廳,價錢都係咁上下,但係嗰間真係不得了,非常差,我自己屋企炸吉列豬扒程度無分別。安格斯牛安格斯牛相對每塊嘅尺寸俾和牛嘅大,但牛味就唔及和牛重,以成碟裏面有一兩舊係筋嘅部份,所以咬唔到。至於服務態度方面個人覺得由等位安排開始到埋單整個流程,服務員嘅態度都相當良好,不是我哋食緊嘢嘅時候佢哋會留意每一台嘅火到底燒完未,然後佢哋會經常為客人加火。雖然大家都明白出邊真係有好多食客等位,但入邊嘅服務員冇趕每一台客人,完全冇比到客人有一絲嘅壓迫咁。我當日,全部都係客人自動自覺食完坐一陣間就會離開座位

吉列黑松露和牛定食
以$148價錢,比我預期之中好