2020-07-04 320 瀏覽
第一次黎,為咗紫薯心太軟而黎;入店時即刻問有冇紫薯心太軟,惡劣服務員話有,叫我喺度等等,我即時停低企喺度等等;跟手佢即刻隊個menu黎,我接咗,點知就有個細menu跌落地,跌落隻腳度,鬼死咁痛;原來惡劣服務員將兩個大既大約A4 size既menu擺喺面,然後個細既大約得A4 Size 既1/3既細menu擺喺底🙄鬼睇到你下個仲有個細menu咩🙄隊俾人嗰陣又隊得衰,咁咪跌囉~🙄呢一下都仲未嬲,當佢冇心;咁個menu跌落地,惡劣服務員去執,我梗係企開少少讓俾佢執啦!跟住咪企定定等佢量體溫囉~量完我之後,惡劣服務員竟然無啦啦發惡鬧我指住我左手邊:「企喺呢度呀!」因為佢量唔到企喺我後面既男朋友!我即刻勁嬲!😡我男朋友超級好脾氣既人都反佢白眼覺得佢態度好有問題!🙄首先,如果佢想人地企喺特定某個位置,佢可以指示清晰、說話清楚咁表達叫人要企喺邊個位置,而唔係就咁一句叫人企喺度等等!其次,佢可以態度平和咁講野,叫我讓開俾佢去量我男朋友體溫,而唔係發惡咁鬧客!一入黎呢間野就因為啲垃圾服務態度勁反感!啲野食再好食都無用!平心而論,紫薯心太軟味道係ok,再配埋豆腐雪糕、真紫薯窩夫、哈密瓜呢個配搭係唔錯!紫薯

一入黎呢間野就因為啲垃圾服務態度勁反感!啲野食再好食都無用!平心而論,紫薯心太軟味道係ok,再配埋豆腐雪糕、真紫薯窩夫、哈密瓜呢個配搭係唔錯!紫薯熱鮮奶都ok!

老闆,如果你睇到呢篇comment,麻煩你好好訓示下你呢位員工:佢係電曲既短頭髮+冇戴眼鏡+黑Tee似員工制服+黑色長褲側邊有橙色三間+黑色波鞋+左手戴黑色錶。崗位係樓面:負責帶位、收銀、偶爾傳菜。

Btw,有另一個戴眼鏡既男服務員態度好好,唔希望一竹竿打一船人!
2020-07-04
  • 紫薯心太軟