招聘中
3天前
3天前
25天前
25天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2020-05-27 1494 瀏覽
sᴀᴍɢᴏʀ sᴘɪᴄʏ sᴇʀɪᴇs🥵.我有個朋友一直都係三哥嘅fans!!!見有新products推出 就決定同佢食一次三哥放題🤤.酸辣撈薯粉🥢 $39薯粉嘅配料都幾豐富:豬耳,雲耳, 青瓜絲同薄脆🤩全部都夠晒爽脆😎薯粉好滑食落好煙韌 好有咬口🤤再配埋佢個原創酸辣汁 唔加其他餸都唔會dry😝不過佢個三酸醬汁預設辣度係五小辣😳最辣可以揀雙特辣☠️佢比湯米線嘅五小辣辣啲🤏🏻好欣賞佢酸同辣嘅味道balance得好好👍🏻但係唔食得辣嘅話真係唔好食⚠️因為佢真係夠晒麻同辣🤮平時嗌碗頹米線 閑閑地都要三十幾蚊🤔今次呢碗薯粉都係四十蚊唔洗‼️想挑戰下辣野可以試下😛.蜜桃乳酸🍑 +$10好鍾意呢杯❣️飲落酸酸甜甜 面頭仲有兩舊蜜桃😍夠晒fresh✨食完啱啱碗咁辣嘅薯粉 可以用黎解下辣🤩.咸檸梳打🍋 +$10呢杯飲落就麻麻地 因為我唔太鍾意飲鹹鹹地嘅野🤣不過佢好特別 面頭放左一粒梅😛夏天飲的確可以消暑解渴🌞.講完新product 好私心想推介過花膠雞美線🥰原本以為佢$52咁平 啲料一定勁少🧐點知佢竟然有五大舊花膠 仲要好多舊雞髀肉🍗好抵食💓不過佢話係湯底係香濃雞湯 我就覺得似清湯多啲🙈.鍾意食辣/想挑戰辣嘅
sᴀᴍɢᴏʀ sᴘɪᴄʏ sᴇʀɪᴇs🥵
酸辣撈薯粉🥢 $39
酸辣撈薯粉

蜜桃乳酸🍑 +$10
咸檸梳打🍋 +$10
咸檸梳打+蜜桃乳酸

花膠雞美線

鍾意食辣/想挑戰辣嘅話 一定要試嗰個爆辣小豬件🌶🐷呢款嘅肉質比鹽香嗰隻嫩滑(唔知係咪太辣 醃到淋左)🤣佢個辣係真係充滿後勁 一開始食嗰幾啖係完全覺得唔辣 吞左之後 就大獲了🤮個麻辣嘅感覺係喺喉嚨慢慢湧番出嚟 係真係喉嚨會好熱好痛😭慎食‼️
爆辣小豬件
鹽香小豬件

話明食放題😎當然唔止食咗咁少野 不過其他呢啲咁basic嘅嘢食就唔介紹喇😝冇睇錯 係兩個人食咁多🤫✌🏻
湖南土匪雞翼+新疆香草雞翼
重慶口水汁豬脷