2019-11-23 1480 瀏覽
好耐都無食過pizza🍕啦😆🤭, 但又唔想食連鎖店嘅pizza, 於是就上網搵下有咩小店🧐, 今次就試下e間pizza max🤓! 餐廳環境唔算十分大, 不過坐得算幾舒服, 由於我地唔係好肚餓所以叫左兩杯野飲🍹, 一個pizza🍕同一碟意粉🍝! 士多啤梨Smoothie🍓🍹Smoothie有水果🍓, 乳酪, 雪糕🍦同奶🍼組成, 士多啤梨乳酪味道較重, 甜甜地帶微酸, 味道唔錯!😊芒果Smoothie🥭🍹 芒果Smoothie味道有d似芒果布丁🥭🍮, 相比士多啤梨味較甜意大利千層麵🍝千層麵份量唔算多, 不過新鮮焗起好香, 芝士🧀拉到絲! 肉醬嘅份量同味道幾夠, 每啖麵都食到肉醬, 意粉濕潤度ok, 軟硬度剛好, 加埋少少香草🌱同火箭菜, 食起上嚟唔會覺得好膩, 幾好味!😋西班牙豬肉腸薄餅🍕 <Chorizo>(M)Pizza係新鮮焗起, 所以好熱辣辣好香, 我地叫左薄批, 餅底唔乾, 口感鬆軟帶點煙韌, 配料幾多, 而且有菠蘿🍍食落去幾開胃😋😊總結: 食物質素唔錯, 店員幾熱情, 價錢亦唔算貴, 環境舒適!

士多啤梨Smoothie🍓🍹

芒果Smoothie🥭🍹

意大利千層麵🍝

西班牙豬肉腸薄餅🍕 <Chorizo>(M)
2019-11-18
  • 西班牙豬肉腸薄餅