2020-07-03 211 瀏覽
[💛 黃店] - 5/8 11/11 休息——————————————————————.香港嘅芋圓甜品黎講性價比算高🤩芋圓夠煙韌🤤黃店等候時間都唔算太長☺️人流多但效率高👍🏼 .雖然發生左少少意外,食食下遇到個朋友🦟🙈但店員有禮貌咁轉左第二碗俾我😉.——————————————————————- 配 芋圓、地瓜圓、小丸子▽/ 特色仙草百配/ ❷❻♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎(真心足料,淡奶唔會唔夠喉👍🏼一啖食到好多一粒粒,珍珠、薏米、西米露、紅豆,超級多𡁻口😍仲有涼粉,加埋係大滿足!😋)./ 椰汁西米露配 /❷❻♥︎♥︎♥︎♡♡(呢個相比之下冇咁多口感,椰汁較多😌冇咁飽之選🤪)./ 桂棗雪耳湯底配 / ❷❻♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎(特別之處係中台合璧,滋補桂棗加清爽雪耳,唔太甜膩,唔似奶類甜品太黏口😚夏日熱辣辣☀️最鍾意食呢碗清甜嘅🥰養生得黎又有得咬下芋圓)△——————————————————————
[💛 黃店] - 5/8 11/11 休息

——————————————————————
- 配 芋圓、地瓜圓、小丸子

/ 特色仙草百配/ ❷❻
♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

/ 椰汁西米露配 /❷❻
♥︎♥︎♥︎♡♡
(呢個相比之下冇咁多口感,椰汁較多😌冇咁飽之選🤪)

/ 桂棗雪耳湯底配 / ❷❻
♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎