2020-05-09 2991 瀏覽
今次揀選咗Espuma同朋友慶祝生日!可能時間尚早,餐廳唔係咁多人!我哋睇完餐牌後就叫咗以下野食:黑松露芝士薯條 - 薯條炸得好脆,而且夠熱,配埋個黑松露醬一齊食好好味!馬介休球 - 呢個係我覺得成餐飯最好食嘅一樣野,完全超出我嘅預期!馬介休球熱辣辣,好好味!德國豬手 - 啲皮好脆,而且豬手入味,幾好!份量都幾多,建議多啲人先至叫!巴馬風乾火腿蘑菇薄餅- 我鍾意食薄批,呢個Pizza餅底好薄,好脆!Parma Ham好香!巴馬風乾火腿配西班牙番茄醬多士 - Parma Ham連埋番茄醬好夾,多士整得好脆,我超級鍾意食呢個小食!西班牙海鮮炒飯(2人份)- 雖然話係2人份,但我哋4個人都食唔晒,因為我哋仲叫咗其他野食!不過我覺得啲飯硬咗啲,而且唔係好夠味!對呢個飯有啲失望,因為話晒都係西班牙餐廳,我期望會好好食!最後叫咗個窩夫甜品,不過我覺得啲醬同雪糕太甜,啲材料夾埋一齊唔係太好食,我唔太鍾意呢個甜品!只係個樣好得意,影相一流!總括嚟講呢間餐廳啲食物都好高質素,我覺得好好味,我一定會再去幫襯!
我哋睇完餐牌後就叫咗以下野食:

2020-01-11