招聘中
今天
今天
1天前
3天前
更多筍工 (7)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2020-04-12 1051 瀏覽
睇到佢哋呢排賣廣告話外賣自取有優惠加2蚊有野飲同埋小食,加4蚊可以要其他小食,但係要買過橋米線或者係三餸米線先可以有優惠,所以一直吸引我想去外賣自取。今日終於有機會去食,依家譚仔姐姐會係門口比買外賣既客先填好食咩,然後再幫你直接落單,我覺得呢個服務吾錯,等d客可以保持距離,雖然老實講呢排都幾多人出黎食飯或者係買外賣,但呢個措施都有一定效用。不過人多相對時間要等耐d,話就話要等半個鐘,但係我最後都無等足半個鐘先拎得。我買左過橋米線連4蚊優惠,竟然優惠既飲品可以叫凍飲,都係一樣價,甘又真係好抵食,我叫埋皮蛋先加4蚊,連埋1蚊外賣盒,總數61蚊,本身過橋米線都夠抵食了,咩餸都有d,我鍾意食辣,所以照舊食返5小今次既5小都幾夠味,皮蛋比我想像中都大份,米線都好食,還在水準之上,份量也十足,吾知係咪呢排胃口好,自己一個都食得曬成碗同皮蛋,奶茶就甜左d,但還可以

2020-04-12
25 分鐘 (外賣自取)
  • 皮蛋
  • 過橋米線