招聘中
1天前
1天前
2天前
4天前
更多筍工 (7)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2019-09-24 1607 瀏覽
譚仔三哥喎, 真係無咩邊個香港人係唔識bor, 我其實以前唔太好食米線, 因為我唔太好酸, 次次你去親d 米線店都係勁酸同好多芫荽蔥韮王個d, 所以唔太好。但譚仔就唔同, 佢可以比我d 咁腌尖嘅人食都冇問題, 因為佢可以叫嘅時候走晒你唔食嘅嘢, 又唔會嫌你煩囉。好似我叫一碗米線咁樣, 叫個時個餸名長到我自己都會笑, "🐔雞肉🐙墨魚丸竹笙🔥麻辣10小走韮王小米"林"啲", 但又真係附合自己口味。另外就係小食土匪雞翼🍗又係必點ge, 最近我鍾意食佢個蒜蓉燒茄子🍆, 讚呀👍🏻