見到西環開左一段時間既“十二味”,終於把心一橫,星期六訓飽帶兩老一齊食,果然無令我失望!無論店外店內充滿中國風裝潢,連店員都係講普通話既(哈哈),一入去就刻意安排我地坐窗口位(應該想令外面睇到好似好多人咁吧?),熱情地安頓我地之後,等咗好耐先上水(仲要專登問先有),呢點可以改善下啊。****蜜瓜奶甜到嘔,根本就係鮮奶+煉奶+蜜瓜糖漿既感覺,千奇唔好叫,超級伏!****好,入正題!專門點香鍋既一張紙上,有肉類、蔬菜、主食配料,見到裡面有肥牛嗎?感覺分量好少。寬粉我最愛,大家一定要叫,滑溜溜吸收曬D汁簡直好味到暈!夫妻肺片反而有凈係,香而不辣,好好味!值得一試!蒜蓉拍青瓜,20幾蚊得小小,感覺太小氣了哈哈。有我最鐘意既紅糖糍粑!!!其實就係炸糯米條點紅糖漿,喚起當年一班大學同學去重慶旅行既感覺啊!看單能夠仔細睇到我地叫左D咩,最後同兩老都食到捧住個肚仔離開,可以再來。****蜜瓜奶甜到嘔,根本就係鮮奶+煉奶+蜜瓜糖漿既感覺,千奇唔好叫,超級伏!****

好,入正題!
醬香香鍋

夫妻肺片

夫妻肺片反而有凈係,香而不辣,好好味!值得一試!

蒜泥青瓜

蒜蓉拍青瓜,20幾蚊得小小,感覺太小氣了哈哈。

紅糖糍粑

3個人食左500幾