餐廳: Amplifier Restaurant (積福街)
資訊:

2020-06-21 509 瀏覽
本來襯住假期係大圍試下新嘢,人多要排隊所以等緊,諗住未咁快有位就留低個frd睇住,點知行開一陣,我地前面果個家庭嚟先就入左去,點知後面跟住個啱啱先嚟既兩位年輕女仔一齊入埋去?她們啱啱先嚟就入咗去,咁我們點解要等位?發現吾妥就入去問下!點知個女侍應非常無禮貌!女侍應還惡死過我!未見過咁悪的女侍應!毫無修養!跟著,我們去別處吃午飯!朋友告知这間餐廳又貴又吾系咁好味!加上待應們勁無禮貌!悪死樣! 我們沒有幫襯是對的!已經將這間餐廳列入我們黑明單!

跟著,我們去別處吃午飯!

已經將這間餐廳列入我們黑明單!