2020-06-30 2981 瀏覽
已經去過好多次,因為覺得好抵食,而且又超值的放題,食物品質靚,環境地方大、座位舒適,所以想食放題又唸起佢😛今次去仲多咗甜品🍮⋯⋯有泡芙同雪糕任食😘😘😘😘😘—————————————🔺鵝肝——真係好好食,不過真係唔敢食咁多,所以每次去都係吃一小塊過吓口隠就算🤣🔹生蠔🦪—-鐵板燒得香,又鮮甜💕日本元貝—--而家食嘢已經留咗口,好多食物都盡量唔點,只係點一D自己特別鐘意食就食多幾隻🤣又鮮甜又帶一點口感的元貝👍😋🔸牛扒——-牛魔王必吃⋯⋯鮮嫩肉質 👍👍▪️羊扒——肉質鮮嫩軟熟,好味道又食多咗😅燒大蔥——-香口又香甜,大蔥又甜又爽脆,食多幾串都無有怕🤣🤣鹽燒雞冀———真係燒得好靚好香,樣樣都好食,越食越滋味.好彩D食物係每件可以寫一件,咁我就好多款食物都可以公到😛😛炸餃子🥟——又可以叫一隻食👏👏👏👏⋯⋯炸得又香又脆😊食物款式真係好多,每次去都未食得哂等有時間又再去Encore🤣🤣
今次去仲多咗甜品🍮⋯⋯
有泡芙同雪糕任食😘😘😘😘😘

—————————————

🔹生蠔🦪—-鐵板燒得香,又鮮甜

🔸牛扒——-牛魔王必吃⋯⋯鮮嫩肉質 👍👍
▪️羊扒——肉質鮮嫩軟熟,好味道又食多咗😅

炸餃子🥟——又可以叫一隻食👏👏👏👏⋯⋯炸得又香又脆😊

食物款式真係好多,每次去都未食得哂

等有時間又再去Encore🤣🤣