2020-08-02 299 瀏覽
呢間是屬於小有名氣的日本料理餐廳🎌 主要係佢嘅刺身壽司🍣新鮮而且唔貴而佢嘅lunch set都幾抵食嘅 有好多唔同款嘅定食同壽司set可以揀 花多眼亂🤩 基本上套餐包埋有沙律, 味噌湯, 茶碗蒸蛋和甜品🍱, 值得一提係連沙律有帶子刺身👍🏻⁣⁣1.極上壽司定食🍣 ($148/10貫)⁣壽司🍣定食上枱已經好吸睛每件壽司都好新鮮 另外有兩件印上德美的厚燒玉子 水準幾好 特別一讚係海膽 色澤✨不錯 而且好鮮甜 真係好想食多幾舊 另外拖羅蓉都好好味 唔好睇件件都好似好細件 食下食下會覺得好飽 當日小編好肚餓都食唔晒 所以以呢個價錢 真係好抵 性價比高💯💯💯⁣⁣2.吉列豬扒烏冬🍜 ($65)⁣炸豬扒🐷即炸熱辣辣上枱 肉質嫩而且juicy😋 配上特製醬汁 幾有驚喜 唯一係肉同皮炸得有少少分離 烏冬係手打烏冬 煙煙韌韌 好有口感 湯底清甜 食完呢set 都幾滿足🤗

1.極上壽司定食🍣 ($148/10貫)⁣

2.吉列豬扒烏冬🍜 ($65)⁣