2020-07-27 116 瀏覽
全場給我嘅感覺就係貓、貓、貓。貓嘅動態千百種,靜嘅有,動嘅有,看幾耐也不厭,所以帶埋喜歡貓嘅小朋友去玩玩食食。蜂蜜柑桔檸檬梳打,酸酸地係消暑嘅飲品,凍特濃鮮奶朱古力,小朋友話味道好要再encore。安格斯牛肉手工竹炭漢堡配脆薯竹炭漢堡的麵包味道與一般麵包的味道分別不是太大,反而是外表的黑色有種型格cool嘅感覺,而安格斯牛肉肉質鮮嫩,再加上配菜及番茄令整體口感更有 juicy ,薯角脆口,整體不錯。西班牙海鮮燉飯服務員舖內的時候見到隻大大隻蝦,已很吸睛,還有蜆、青口等海鮮,飯嘅煙韌度適中,還滲了微微的咖哩香。現場有貓糧銷售,見到部分食客買嚟餵貓,即時引來貓群,一下子擠擁在桌上,係最佳影相時機。所以趁機會走埋去影返張靚靚相先。

安格斯牛肉手工竹炭漢堡配脆薯

西班牙海鮮燉飯