招聘中
今天
今天
1天前
3天前
更多筍工 (7)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2020-05-29 292 瀏覽
每次自己一個食飯想食米線就會去三哥,今日同朋友來,見到新出左酸辣撈薯粉所以就叫左呢個,原來會有圍裙,因為怕客人撈粉時D汁會彈出泥,呢個位又幾體貼👍🏻..酸辣撈薯粉set左最低既辣度係5小辣,配料本身有木薯粉、豬耳、木耳、青瓜同薄脆,加埋酸辣汁撈均D配料,食啖薯粉,好有口感。我想講薯粉吸收哂D汁好惹味🤤 個汁愈食愈辣,辣得好爽好痛快!!! 不過如果唔食得太辣既朋友就要注意下..另外叫左蕃茄湯底既豬潤魚片頭米線,一如既往,蕃茄湯鮮甜無得頂,個人最怕D只有酸味既蕃茄湯。小食叫左蒜泥白肉之外,仲點左重慶口水汁豬脷同鹽香小豬件,豬脷切得好薄身,配埋醬汁好入味,不過都幾辣下,愈食愈辣。鹽香小豬件有D驚喜✨好惹味,簡簡單單既鹽香味,肉質軟滑,好juicy!!..食左咁多香口野,點可以唔叫返杯野飲爽下!! 叫左兩杯新推出既夏日特飲,分別係鹹檸梳打同蜜桃乳酸,加配價係$10/杯咋,大大杯,好抵飲! 首先,鹹檸梳打好解渴,大大粒原粒脆梅同檸檬既組合,感覺好潤喉,然後蜜桃乳酸真係好好味,酸酸甜甜咁,裡面仲有大大件既蜜桃!! 個人來講,我鍾意呢杯蜜桃乳酸多D
2020-05-25
  • 鹽香小豬件