2020-07-06 3098 瀏覽
終於有機會喇!! 其實一直都想試下呢間, 聽聞性價比幾唔錯, 今日終於的起肝去試下 🍴🥢真係唔錯🤤今晚主要order嘅係一個推廣嘅menu, $8xx就有咁多野食 (雞扒係散叫嘅)👍🏼食鐵板燒一定開波就係啤酒家喇, 走唔甩 🍻🍻 首先係刺身, 湯同埋沙律, 呢三樣野認真就真係無咩特別 (除左個湯), 所以其實係可以skip嘅 😗😗 個湯清得黎好夠味! 唔錯 👍🏼住黎嘅就係鯖魚同蔬菜, 魚肉厚而燒得嫩, 唔錯 😋黃金大蝦🤤 可以話係全晚嘅Highlights之一, 蝦肉爽彈, 掛上牛油芝士蝦膏嘅醬汁, 令人一啖接一啖, 呢個係必食嘅 🤤👍🏼🍻跟住就係鵝肝多士, 兩口子分享四小件, 份量啱啱好, 鵝肝size再大一d就當然會更加好 🤣🤣之後就到散叫嘅燒美國雞扒埋套餐嘅美國牛柳, 雞扒燒得好嫩, 調味十分適中👍🏼👍🏼 而美國牛柳, 質素唔係錯嘅, 五成熟燒到啱啱好, 但可惜牛柳本身嘅肉味同埋d根位就比較遜色d, 下次我會選擇其他部牛嘅薄燒或者其他牛🐃🐃不知不覺就食到最後喇, 炒飯唔油, 夠味得黎唔太濃, 好食! 👍🏼💪🏽 炒菜就正正常常, 入口都係爽嘅, 唔錯!!今晚幫我地主理鐵板燒嘅係一位

食鐵板燒一定開波就係啤酒家喇, 走唔甩 🍻🍻

住黎嘅就係鯖魚同蔬菜, 魚肉厚而燒得嫩, 唔錯 😋

今晚幫我地主理鐵板燒嘅係一位女廚師, 對食物煮嘅方式, 時間, 調味都係好唔錯!! 💪🏽👍🏼 但如果以鐵板燒黎講, 廚師同客人嘅交流就唔係夠, 加油努力 💪🏽

2020-07-05
  • 黃金老虎大蝦