2020-07-10 1135 瀏覽
呢排同閨蜜密密見,食咗唔少好西!今晚佢又帶我去牛頭角工廈食好西喇😆餐廳有唔少菜色選擇但因為閨蜜想食銀鱈魚,所以我哋就叫2人餐因為計落價錢會抵啲🤤餐包配上黑松露牛油,好香會令人好想食多幾件😆凱撒沙律:開頭以為係細細份,點知份量一啲都唔少仲要係每人一碟!沙律菜新鮮爽脆,沙律醬均匀沾上每一片生菜,仲灑上芝士碎好開胃😍是日餐湯:番茄蔬菜湯,有滿滿嘅蔬菜粒非常足料,飲落酸甜蕃茄味濃郁😋意大利巴馬火腿薄餅arma Ham份量多肉質柔軟,薄底餅皮脆卜卜,仲有好香蒜蓉味同芝士!火箭菜同埋黑醋醬汁好夾好清爽可以中和Parma Ham嘅鹹香平衡一下口感❤️❤️西京燒銀鱈魚:白味噌味道帶甜唔會太鹹,魚皮煎得好香,魚肉充滿油脂肉質嫩滑沒有腥味,沾上新鮮檸檬汁可以消除油膩感!仲有香滑軟綿嘅薯蓉做配菜😍精選甜品:雪糕泡芙外層有滿滿嘅朱古力醬包圍住,但食落唔會覺得膩👍初夏:唔係好飲得出蜜桃味但有好香荔枝味嘅有氣飲品,仲有少少士多啤梨粒做點綴好fresh☺️破曉:帶有淡淡酒香嘅榛子咖啡,仲有一球雪糕喺入面有得飲又有得食😁餐廳侍應好細心會留意住人客嘅進食進度安排上菜!同埋呢度環境唔錯坐得好舒服,可以同閨蜜慢慢傾慢慢食👍

餐包配上黑松露牛油,好香會令人好想食多幾件😆

凱撒沙律:

是日餐湯:
番茄蔬菜湯,有滿滿嘅蔬菜粒非常足料,飲落酸甜蕃茄味濃郁😋

意大利巴馬火腿薄餅:
Parma Ham份量多肉質柔軟,薄底餅皮脆卜卜,仲有好香蒜蓉味同芝士!火箭菜同埋黑醋醬汁好夾好清爽可以中和Parma Ham嘅鹹香平衡一下口感❤️❤️

西京燒銀鱈魚:

精選甜品:
雪糕泡芙外層有滿滿嘅朱古力醬包圍住,但食落唔會覺得膩👍

初夏:

破曉:
帶有淡淡酒香嘅榛子咖啡,仲有一球雪糕喺入面有得飲又有得食😁

• 意大利巴馬火腿薄餅