2020-02-10 13 瀏覽
尖沙咀嘅厚福街出左名多野食 今次食船皇 因為唔算太餓,本身諗住兩個人食一個大碗一個細碗再加啲小食 咁應該夠食 點知原來晚市係冇細碗嫁 ! 最後要左船皇蛋面,仲可以加一蚊轉和牛添,船皇呢碗就犀利囉,差不多咩都有,仲有雞翼雞絲豬皮。味道個汁係最出名,正! 同埋一個豬肉丸豬肉豬潤撈金邊粉,我唔認得叫佢走青,佢啲芫茜味好濃,個姐姐都好好人咁提我話下一次可以叫走青。 但撈啲汁幾好味! 秘醬通菜,呢個醬真係不得了,超好味! 勁夾通菜,咁多樣我最喜歡呢樣。 牛舌串沙嗲醬,冇乜沙嗲味,但整體黎講係燒得好好味 魷魚泰式燒烤醬,有三大條,好滿足丫,咬落好有口感,唔會好乾。魚餅串泰式辣汁,都有少少辣嫁,食得辣嘅朋友先好叫。整體串燒質素高! 泰式龍眼冰,整體偏甜。
尖沙咀嘅厚福街出左名多野食
今次食船皇

牛舌串沙嗲醬,冇乜沙嗲味,但整體黎講係燒得好好味

泰式龍眼冰,整體偏甜。