2020-07-07 1348 瀏覽
朋友生日飯,由於晚上book左6點左右去唱k,所以一早就來到彌敦左岸食晚飯,由於未到7-8點食飯時間,人流唔算多 可以不用等位直接入去。個場環境都好大好舒適,中央位置仲有個音樂舞台,聽講有時會有人唱一下live band而且這裡職員態度同服務都值得讚揚,經常性幫我地換碟,問我地仲有冇野有需要 服務好周到👍🏻威靈頓美國特級牛扒👍🏻👍🏻👍🏻個酥皮好香好鬆化,個牛肉好juicy,無乜筋,一切開已經有好多肉汁流出黎,佢配左個黃芥末醬同一青胡椒燒汁既醬個人覺得單食吾配醬最正,黃芥末個醬太濃重口味,食吾到本身個肉汁味呢個係我食過最好食既威靈頓牛扒👍🏻十分推介👍🏻必食之選🦞龍蝦海鮮西班牙飯👍🏻👍🏻👍🏻好濃味,隻龍蝦好大隻,啖啖肉,好食龍蝦、蝦、蜆、青口全部都好食重點飯調味好好第一次係香港食到好食既西班牙海鮮飯龍蝦啖啖肉手拆鮮蟹肉蟹黃手製意大利伴海膽意粉好正 因為佢地意粉係自家製 食落有咬口,蟹粉汁十分香濃,海膽、蟹肉、蟹黃鮮味濃郁。,好濃香料,多汁好juice蟹肉好多 口感好豐富,必食之選👍🏻👍🏻

威靈頓美國特級牛扒👍🏻👍🏻👍🏻

呢個係我食過最好食既威靈頓牛扒👍🏻十分推介👍🏻必食之選

🦞龍蝦海鮮西班牙飯👍🏻👍🏻👍🏻

好濃味,隻龍蝦好大隻,啖啖肉,好食
龍蝦、蝦、蜆、青口全部都好食
重點飯調味好好
第一次係香港食到好食既西班牙海鮮飯
龍蝦啖啖肉

手拆鮮蟹肉蟹黃手製意大利伴海膽

蟹肉好多 口感好豐富,必食之選👍🏻👍🏻
2020-06-08
生日