2020-10-22 1813 瀏覽
行過太子酒吧街真係好想揾間酒吧餐廳Chill 下,見到呢間有好多小食同主打西班牙菜,晤洗唸即刻試👍🏻一坐低職員就比左一兜粟米片同sourcream 做小食,同平時花生比較,呢個snack 一D 都晤hea ,而且好好味添,任不停refill 😍💛西班牙小食拼盤$178有煙三文魚忌廉芝士波波,辣肉腸,炸雞翼,黑松露炸薯條,我係貪心的小狗,又乜都想試下,拼盤岩晒你😝😝必食係煙三文魚忌廉芝士波波!芝士控晤好錯過😝😝💛烤和牛舌配蕃茄莎莎$28@必點!必點!必點!好味到要講3次,和牛舌入口即溶,本身已經好好味,再架埋蕃茄莎莎,口感升華曬,即刻晤會有油膩嘅感覺👍🏻💛西班牙蝦肉卷配黑魚子$24@冷盤黎架,用青瓜片卷住蝦肉及蝦滑,好fresh 配埋點魚子,好味到暈🤩💛鵝肝蟹肉燕麥飯配黑魚子醬$58@好香,好香鵝肝味,同蟹肉出奇地夾, 食得出啖啖矜貴,又係必吃!💛西班牙海鮮炒飯$168好好好好好食!有大蝦,青口,蜆肉,蘑菇,魷魚,蕃茄,超足料,淨係隻大蝦都回哂本😍個炒飯啲飯粒粒分明,夠晒味,追住黎食👍🏻👍🏻估晤到超surprise ,出奇地意想不到地高質,種類真係好多,尤其小食類,有小食架浪高,即刻up

💛西班牙小食拼盤$178
💛烤和牛舌配蕃茄莎莎$28@
💛西班牙蝦肉卷配黑魚子$24@
💛鵝肝蟹肉燕麥飯配黑魚子醬$58@
💛西班牙海鮮炒飯$168

估晤到超surprise ,出奇地意想不到地高質,種類真係好多,尤其小食類,有小食架浪高,即刻upgrade 左👍🏻服務員又好好好禮貌,一定會返轉頭!

Channel 3 Tapas Bar & Restaurant (太子)
太子通菜街228號地下
  • 忌廉芝士煙三文魚波