今次嚟到西環嘅港島太平洋酒店,見到呢個好抵食嘅週日早午餐,只係需要$198就有齊湯,主菜,餐飲同埋任食嘅前菜同甜品,以一個酒店級數來講真係超值!➡️ 餐湯餐湯有中式湯同埋西式湯選擇,我就揀咗羅宋湯,味道同平時嗰d一樣,冇咩特別。➡️ 經典凱撒沙律配香草蒜香麵包塊及鯷魚乾好大碟,沙律菜好新鮮,食落好爽!➡️ 凍肉拼盤 (野菌火腿、煙燻牛肉、金門火腿)擺碟幾靚,火腿都好新鮮,而且可以任叫任食!➡️ 香煎安格斯西冷配黑椒汁、雜菜及薯角我叫咗五成熟嘅西冷牛扒,雖然上菜時並唔係五成熟,但係食落口真係好滋味,一啲都唔韌,再配上黑椒汁,成個口感都升級埋!大推。➡️ 任食甜品紅桑子拿破崙最為驚喜,估唔到任食嘅甜品都會有啲咁高質素嘅嘢,雖然見佢已經放左一段時間,但係拿破崙個脆皮依然好脆好香口,推介!Centre Street Kitchen地址📍: 西環 西營盤干諾道西152號1樓.............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫

➡️ 餐湯

➡️ 經典凱撒沙律配香草蒜香麵包塊及鯷魚乾
好大碟,沙律菜好新鮮,食落好爽!
經典凱撒沙律配香草蒜香麵包塊及鯷魚乾

➡️ 凍肉拼盤 (野菌火腿、煙燻牛肉、金門火腿)
擺碟幾靚,火腿都好新鮮,而且可以任叫任食!
凍肉拼盤 (野菌火腿、煙燻牛肉、金門火腿)

➡️ 香煎安格斯西冷配黑椒汁、雜菜及薯角
香煎安格斯西冷配黑椒汁、雜菜及薯角

➡️ 任食甜品

Centre Street Kitchen
地址📍: 西環[港島太平洋酒店] 西營盤干諾道西152號1樓

味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫
2020-07-19
經典凱撒沙律配香草蒜香麵包塊及鯷魚乾
凍肉拼盤 (野菌火腿、煙燻牛肉、金門火腿)
香煎安格斯西冷配黑椒汁、雜菜及薯角