2019-03-26 1954 瀏覽
新年假期同屋企人去元朗打邊爐,見到隔離有間叫B-mix唔知咩,走入門口八吓,見到又波枱又標機,決定下次放工去試試~一個原本唔太起眼的樓梯口, 確實喺別有洞天既新發現:沿住工業風樓梯, 明明喺手工火鍋嘛,整個重工業味,金屬齒輪裝飾為主題的餐廳, 真喺第一次見咋~究竟咩喺music station & restaurant嫁?同上次一樣,一嚟見到張英式波枱,仲有餐飲Bar枱同標機,小編一定要試試~睇咗餐牌,有生蠔同白酒套餐,喜愛白酒既我哋一定要試啦,職員耐心介紹既三款蠔, 有唔同的食法次序,可以淺嘗唔同的種類,唔錯唔錯。小食款式種類多,再加埋唔同類型既主菜,要我哋幾個女仔揀…確實好鬼難,海鮮,牛扒,羊架,豬手,仲有薄餅,意粉和意大利燴飯......點算?😂😂😂最後我哋三個女仔試左一個白酒生蠔set, main course 既安格斯牛,肉質唔韌之餘,仲有小小血,完全符合我哋既要求👍👍薄餅餡料均勻, 餅底皮脆香口,再加一個吉列大蝦,已經飽飽飽~~~臨走時職員話逢星期三五六會有live band演出,再加埋未試既cocktail同主食,等等我哋,好快一定會再嚟。
一個原本唔太起眼的樓梯口, 確實喺別有洞天既新發現:

2019-03-11