係openrice見到食評幾好,所以今日book左枱試下,用eatigo買一送一優惠(適用於特上壽司拼盤 及吞拿魚壽司三貫)。入去前已經show appointment, 點知佢唔同我地講相關優惠冇左。入到去坐低之後先同我地講一間日本料理冇晒壽司飯,我問佢有咩可以代替,佢就覆話餐牌野食可以俾8折同埋串燒可以有買一送一,點知隔左幾分鐘準備點餐又出爾反爾,話冇講過,最多俾返9折,果個waitress態度極差非常冇禮貌。大家都知哩排冇咩人特登去咁偏僻既地方食野,但既然放得promotion吸引人去食,就唔好做到咁衰,tum人去消費😡😡😡,所以打呢篇食評希望其他人唔好上當。9折既價錢有更多好好既選擇!!!
9折既價錢有更多好好既選擇!!!
2020-03-21