2020-11-11 2029 瀏覽
由於之前限聚令所以冇咩出街聚會嘅關係 所以都好少食放題 因為放題梗係要一班人食先開心啦!今日見難得疫情放緩左啲 所以就同朋友一齊嚟刷餐勁嘅🤤之前朋友食過呢間話種類多 食物質素又唔錯所以一於去試吓😏餐廳喺地鐵站E出口一出就係 勁方便! 😂上到去見到都有幾多人等位 不過入邊都幾大 所以等咗一陣就可以入去👏🏻出面自助吧枱嘅前菜都有好多 例如螺肉 鳳爪 中華沙律等等....飲品就有成兩個雪櫃咁多 仲加插左梅酒同埋冷 熱清酒 總有一款啱👍🏻👍🏻坐低咗我哋都係把握時間叫野食啦!🙈呢度有刺身 壽司 手卷 鍋物 天婦羅等等 而每款嘅種類都唔少!•刺身•-我認為呢度最出色嘅係馬刀貝同油甘魚馬刀貝爽口得來又唔會雪到硬曬 而油甘魚肉質都好實淨 仲幾鮮味👍🏻•天婦羅🍤•-天婦羅都係新鮮炸出嚟 蛋漿同埋蝦肉配合得好好 一咬落去好脆口 食到入邊就有蝦嘅爽彈🤤•雞軟骨串燒🦴•-雞軟骨表皮整得好乾身 入邊就好有咬口 一路食一路飲住清酒 超夾!•蒲燒鰻魚🐍•-而我其中我比較欣賞嘅就係呢個鰻魚啦!鰻魚充滿着膠質嘅感覺 但咬落仲好彈牙 配埋個醬汁真係勁惹味!最後佢哋仲有幾個大牌子嘅雪糕揀添!餐廳都幾慷慨 呢啲牌子嘅雪糕平時
今日見難得疫情放緩左啲 所以就同朋友一齊嚟刷餐勁嘅🤤

我認為呢度最出色嘅係馬刀貝同油甘魚

•天婦羅🍤•

•雞軟骨串燒🦴•

•蒲燒鰻魚🐍•
而我其中我比較欣賞嘅就係呢個鰻魚啦!

最後佢哋仲有幾個大牌子嘅雪糕揀添!
餐廳都幾慷慨 呢啲牌子嘅雪糕平時都買好貴 依家仲要有得俾你揀埋🥳

最後終於重拾返以前大胃王嘅感覺 由刺身食到甜品都有好多選擇 一班人嚟食 唔使就住叫果然係最開心🙈由於之前限聚令所以冇咩出街聚會嘅關係 所以都好少食放題 因為放題梗係要一班人食先開心啦!
今日見難得疫情放緩左啲 所以就同朋友一齊嚟刷餐勁嘅🤤