餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2020-05-13 3212 瀏覽
瘋狂牛肉面套餐 $126呢間店主打川式麵食同小食 比起常見既大大份川菜 人少少都適合試下 價錢算ok套餐組合豐儉由人 叫左$98起既全餐 包一麵一飲品一小食一糖水 揀左瘋狂牛肉面 冰糖雪梨汁 鐘水餃 紅棗銀耳湯 當中飲品同小食係升左級 分別加$6同$32牛肉面有幾瘋狂 我諗視乎你食幾辣 我揀左三級當中既少辣 麻度唔記得揀 感覺上似係少麻 同台灣牛肉面唔同 除左有麻 仲落左芫荽 蔥花唔少搭兩條菜心 牛肉用粒 麵同擔擔麵用既一樣 個人對湯底麵質同芫荽配料表示滿意鍾水餃都唔錯 水餃皮無過厚 辣度無over 肉餡唔多不過岩哂我冰糖雪梨汁其貌不揚 想花臣啲可以諗諗藍蝶花雪梨 糖水就幾足料 建議順便試下 食完辣野食碗冰凍糖水幾享受瘋狂擔擔面套餐 $126老實講 一碗麵未必夠飽特別對男士 雖然套餐唔少選擇都要加錢 都建議叫餐食豐富啲 反正貴極有限 而呢份就係擔擔面+柑桔檸檬+棒棒雞+成都老冰粉擔擔面好食! 佢係撈麵玩法 辣汁同唔多既湯係麵底 配料唔少得肉醬同花生 除左蔥花仲有青瓜絲同兩條菜心 少辣少麻撈起黎經已好惹味棒棒雞賣相似係切片既口水雞 食落似係素雞既味 個人鍾意鍾水餃多啲 其實本來都想試寫住
瘋狂牛肉面套餐 $126

瘋狂擔擔面套餐 $126
棒棒雞賣相似係切片既口水雞 食落似係素雞既味 個人鍾意鍾水餃多啲 其實本來都想試寫住限量既蒸蛋 唔知係咪夜媽媽又真係無哂
冰粉就真係似地道既四川糖水 當日試既兩個糖水都咁冰感 就算唔要小食都建議糖水餐咁叫
  • 成都老冰粉
  • 紅棗銀耳湯