2020-07-29 676 瀏覽
想試呢間泰式餐廳好耐,不過一直聽朋友講好多人成日要排隊~最後趁一個假日的晚上8點幾試下碰運氣。可能第二日係工作日,去到竟然有空位唔駛等😗好開心!店面小小,但係都坐得舒適嘅:)牛魔王加上重口味的我order咗 一碗*🌟泰式和牛濃湯河* 🌟,一上檯見到碗麵心入面*嘩*咗一聲,啲和牛好吸引,飲咗啖湯又好濃味,配埋啲和牛好正,最後食晒成碗麵對一位女士係絕對足夠,好飽肚好滿足😛甜品就試了*🌟斑蘭椰子湯圓*..🌟對於一個鐘意斑蘭又鐘意椰子嘅人係絕對好滿意..好正..如果有多兩三粒更加好 哈哈!飲品方面 佢地樣樣都好吸引 好啱夏天飲,最後我揀咗 🌟椰子荳冰🌟,朋友就order 咗一杯限定🌟西瓜Cocktail..兩杯都好好飲,唔伏,朋友仲encore咗多一杯添 哈哈!我下次要再嚟試多啲其他飲品同甜品!!
店面小小,但係都坐得舒適嘅:)
我下次要再嚟試多啲其他飲品同甜品!!
2020-07-01
  • 招牌泰式和牛濃湯河