2020-07-18 507 瀏覽
第一次食Beans係荃灣要排隊今次食就更加要排隊啦💛·雲石枱做background影相特別岩feelDeluxe Full English Breakfast。好耐無食過all day breakfast la,所以好貪心咁叫左deluxe,而且仲有窩夫,好鬼飽🙈Angus Beef Cheddar Cheese Burger。好少係牛扒直接夾係burger食,2樣野好似分開食好d,佢係好食既,不過難夾d😂FlatWhite。coffeelover 硬係要飲番杯咖啡先得☕️我地入到去先知係Beans轉飲”我想和你無所事事”飲品全日減8蚊,我地係排隊時已經叫左杯奶蓋茶飲,入到去再叫左杯水果茶,都唔錯👍🏼黑糖奶蓋卷蛋。黑糖味唔夠出,不過有奶蓋味係正既😆,但我覺得甜左d,鍾意奶蓋既朋友可以試下,Beans同賞茶合作既其中一款甜品,另外仲有賞紅茶奶蓋LAVA Toast
第一次食Beans係荃灣要排隊
今次食就更加要排隊啦💛
雲石枱做background影相特別岩feel
Deluxe  Full  English  Breakfast

Angus  Beef  Cheddar  Chese  Burger

Flat  White

黑糖奶蓋卷蛋