2020-09-15 831 瀏覽
事緣係咁,我一心諗住去食sushi set,點知佢話已經冇左sushi set,但我係唔鍾意食懷石料理,職員好人佢唔想我失望所以就俾返個sushi set我食.我就叫左八件壽司+1卷物前菜同八件壽司都幾好食,但竟然冇海膽😢當我食卷物時,咬咬下發現有硬物,我心諗會唔會係紫菜呢,但冇可能架佢係我面前燒紫菜,咁個紫菜應該係好脆,咁我就吐出來,再問個廚師係咩嚟,廚師就話係魚骨,即刻同我講對唔住,仲話送返一件壽司俾我,而我只好默默地接受道歉,當我賣單嘅時候我問佢有冇discount,竟然係冇.我食過咁多間omakase從來未發生過如此低級錯誤,就算平平哋嘅壽司店什至超市都唔會發生呢個情況啦,我真係覺得好失望,我都唔知自己之後食壽司會唔會有陰影囉.只可一不可再的餐廳.圖2-魚骨,大到嚇死人圖3-出事卷物
我就叫左八件壽司+1卷物

只可一不可再的餐廳.

圖2-魚骨,大到嚇死人

圖3-出事卷物