2020-07-10 3470 瀏覽
中環上山去完大館影相 想去啤一啤去到酒吧前已經有啲肚餓所以去咗食pizza入左去uncle’s pizza 人已經半滿好彩仲有位 中環SOHO 好多細細間的店喱間半開放式廚房 令空間感大睇餐牌睇到眼花 店員好好咁推薦食物俾我由小食炸物到pizza pizza款好多 仲幾有特色 同埋唔少酒品小食聽住流行音樂 有客人用英文傾計我都可以chill下 好好同朋友傾下計先來的是小食chicken lollipops 🍭 底有沙律菜可以食 而炸雞無炸到好多油雞翼起了雞肉再炸到變雞球加上酸甜黑椒醬 帶辣帶微甜入口雞肉香滑 夠熱 雞皮又脆 正眾多pizza中 點左german culture pizza 🍕 Pizza未食已經覺得好香 面上有兩款肉腸加上茄醬蕃茄碎 入口又酸又帶微咸餅邊食到烤到脆脆的cheese 口感味道都好好最後見餓餓地 兩個人多點 一個意粉Linguine with fresh crab mushroom, prawns 店舖見我哋兩個人share一個意粉食幫我地分開咗兩個碟上 唔使我哋自己分兩碟的份量都好平均每碟都會有蟹肉同海鮮讚下佢隻蝦 一啲都唔普通 上碟時已剝咗蝦殼蝦肉新鮮彈
中環上山去完大館影相 想去啤一啤

在店內享受左美味既晚餐

估唔到食到服務好食物高質的店鋪
俾我同朋友在飲酒前好好享受下

2020-07-06
  • Chicken  lollipops  with  honey  BBQ  sauce