2020-11-19 119 瀏覽
OT做到成隻狗甘,係時候食返餐好嘅慰勞下自己,所以就同OT狗2號黎左利舞臺食韓式炸雞。因為都幾夜下過左rush hour,所以人唔多坐得舒服甘嘆遲來的晚餐。黎得食韓式chicken就一定要叫佢嘅炸雞同烤雞,實行有幾邪惡食幾邪惡😈Dodam Maekom cheese chicken 招牌甜辣芝士無骨烤雞原碟係用鐵板上,上枱仲係熱辣辣。無骨就最岩我地呢啲死懶鬼,啖啖肉甘食先爽。佢用嘅肉肥瘦適中,咬入去仲有少少雞油鎖住係肉內。調味方便係甜辣口味偏甜居多,辣度對唔食辣嘅人都ok。芝士溶住甘上,可以拉絲卷住d雞甘一啖方入口,真係好享受。Jjajang Topokki 炸醬年糕年糕口感好Q,由炸醬包住好惹味。配菜有洋蔥、肉粒、菜、薯仔、紅蘿蔔,d薯仔煮得好淋好入味。Chocolate milkshake 最后有d口渴,叫多個milkshake當甜品,係意外驚喜。朱古力好濃郁,好似係飲得嘅甜品甘。

Jjajang Topokki 炸醬年糕

Chocolate milkshake