2020-09-12 1038 瀏覽
行開新都城一定會食呢間因為食材新鮮而且味道真係拍得住真正台灣當地既味道!麻辣紅燒腱心牛肉麵+滷水蛋&豆腐耐冇食真係好掛住佢D麵,麻辣香而不太辣而且佢既麵質彈牙之餘掛湯都一流! 腱心牛肉軟淋而又好重牛味,加上紅蘿蔔同埋蘿蔔入哂味,成碗麵都令我諗起台灣個陣既味道!另外跟餐可以加錢叫小食,我就叫咗滷水蛋&豆腐,滷水味夠濃所以食落真係好正,一定唔會後悔!鹽酥雞排麵朋友食鹽酥雞排麵,麵質基本上都一樣而佢塊雞排真係超大塊而且好厚肉,炸粉唔會太多同埋炸既時間岩岩好仲可以保留到肉汁!煎餃子餃子都係佢既招牌之一,因為佢係手包所以肉汁比起出面買既更加濃厚同埋餡料飽滿!桂花雞翼呢個亦都好有驚喜,炸得脆卜卜既雞翼加上一碟桂花醬可以點嚟食,甜咸既口感出奇地夾!鮮果茶&紅豆奶茶飲品方面都好足料同埋夠哂大杯,食完成餐飯都未飲完!紅豆奶茶既紅豆煲到淋哂好出味,加埋奶茶好好飲!

麻辣紅燒腱心牛肉麵+滷水蛋&豆腐

鹽酥雞排麵