這間位於尖沙咀店舖!地方環境都唔錯!裝修方面都唔錯!坐落都好舒適!。至於食物方面:。款式都算好有創意!好有新鮮的感覺!非常之唔錯!而且係一間素食餐廳!喜歡食素食人選之選!。原隻菠蘿炒椰椰菜花飯!賣相非常之吸引!睇見都想食!又唔會好肥膩味道恰恰好!食入口感覺味道好特別!材料有椰菜花、素肉碎、雞蛋、素肉鬆、菠蘿、提子乾、腰果、非常之健康而且唔錯之食物!。酥炸素豬扒賣相都唔錯!外脆內軟味道都唔錯!咬入口夠哂鬆脆!都好腍身味道恰恰好!只喺一件素豬扒都做到這樣!非常之好!。窩夫士多啤梨奶油夫鐵觀音雪糕!賣相都好吸引!食入口軟硬適中!好又咬口軟绵绵又帶D香味!加埋D士多啤梨奶油十分之正!再食埋D鐵觀音雪糕恰恰好!。玫瑰菊花大棗茶!好香玫瑰花嘅香味!菊花嘅清新香味!再加埋D大早散發出來!味道非常之唔錯好好飲!。焦糖瑪奇朵賣相都唔錯!飲入口都好濃郁!味道都好好!。價錢方面一般價錢!我覺得健康素食!睇得又食得真係唔錯!

至於食物方面:

焦糖瑪奇朵賣相都唔錯!飲入口都好濃郁!味道都好好!

價錢方面一般價錢!我覺得健康素食!睇得又食得真係唔錯!
2020-05-25