2020-06-05 1611 瀏覽
食物水平:🌟🌟🌟🌟🌟串燒水準高,招牌菜燒黑鱈魚醬汁甜而不膩,魚皮香脆;燒雞泡魚干夠乾身;燒海鮮試過鮑魚同帶子,香濃可口🤤🤤。燒蔬菜都吸引好食,本人😂不太鍾意食茄子🍆,但係有朋友叫咗,姑且試一下。茄子唔會太軟身,夠味得黎唔會搶茄子原身嘅味,結果我食咗3分1,好食!!雖然食物款式唔算多,但食物質素同水準高。期待下次試食明太子薯條同燒鵪鶉蛋服務水平:🌟🌟🌟🌟🌟服務態度和藹有禮,店員會介紹新的菜式,會主動了解客人對食物嘅評價及需要餐廳環境:🌟🌟🌟🌟🌟環境舒服整潔,同餐廳主題吻合,適合放工人士放鬆心情😌😌,或者一班朋友飲酒傾計🍻整體感覺:🌟🌟🌟🌟🌟今次第3次係呢餐廳食飯,有個人、有同朋友一齊,3次都無特別嘅問題出現,食物的質素都係同樣水平。
食物水平:🌟🌟🌟🌟🌟
,結果我食咗3分1,好食