2020-10-07 3079 瀏覽
今日同A姐去銅鑼灣買啲家庭日品,喺返屋企之前,我哋都決定食咗嘢先。買到一袋二袋,最緊要就係坐得舒舒服服啦!所以我哋去到Fashion Walk搵嘢食,路過MOO MOO Plus被佢嘅美食香味深深吸引,再望吓價錢又唔算貴,加上餐廳以英倫風設計,而且廚房採半開放式設計,感覺好舒服喎!另外,呢度有吧台又有梳化位,同朋友飲吓酒傾吓計都唔錯。炸魷魚即叫即炸,所以夠晒熱辣辣,又非常香脆!炸魷魚有鬚又有圈,唔知你又鍾意食邊個多啲呢?食嘅時候記住點埋個沙律醬,好match呀!MM+雞搥雞搥有唔同份量,我哋2個人就叫咗6隻,同樣係即叫即炸,夠晒脆卜卜!而醬料一次過有齊四款:松露醬、水牛城醬、蜂蜜芥末醬,同我最鍾意嘅芥末蛋黃醬,少少辣,好惹味。熱帶之堡漢堡係由手打牛肉而成,夠晒厚身,而且非常juicy!配料有脆卜卜嘅煙肉同酸酸甜甜嘅菠蘿,食落好有口感好有層次!白菌之堡白菌之堡內嘅牛肉同樣係手打而成,肉汁好豐富,生熟度啱啱好。因為麵包都係自家製,所以好鬆軟,而且配上大量白蘑菇,所以菇香十足,仲有芝士、生菜同蕃茄,麵包好厚好好味呀!(記住Like同Share畀朋友)

白菌之堡

(記住Like同Share畀朋友)

2020-10-05