2020-01-17 1040 瀏覽
放工去咗旺角搵嘢食 喺女人街行咗一圈 最後揀咗呢間鐵板餐廳 見到即叫即煎 環境又好衛生 就一於試吓啦見到menu都唔少套餐選擇 貴都中等價錢都有 第一次黎我地都係選擇散叫試下先👇🏼安格斯薄牛 雖然話係薄牛 但係口感一d都唔會比厚生少 每塊牛裡面仲夾住雜菜同蒜 食個陣啖啖肉汁 推薦!!👇🏼美國頂級牛柳 兩個牛我地都要左7成 呢個食落似煎耐左少少 但係都好味👇🏼鰻魚飯 唔好睇咁細碗 其實係店員見我地兩個人食 幫我地分左兩飯碗 貼心抵讚鰻魚飯好香口 粒粒飯分明 食落啖啖都有鰻魚 推薦我地冇叫套餐 但係最後都送左兩個蕉糖布甸俾我地 我一向唔係好鐘意食太甜既野 呢個布甸蕉糖味重 唔會係個隻假甜味 有驚喜👍🏼最後買單五百幾 雖然比正常偏貴少少 但係質素真係唔錯 值得一讚嘅係 店員嘅服務態度真係好好 臨走嗰陣仲見到一個出名嘅兒科醫生嚟食

安格斯薄牛

鰻魚飯好香口 粒粒飯分明 食落啖啖都有鰻魚 推薦