2020-04-21 199 瀏覽
一啲都唔麻麻地既Mamaday﹗好彩事先有book定位咋,間餐廳係超爆,完全冇諗過真係咁多人,如果就咁walk-in應該都幾難等到位喔~店內既擺設好吸引,而Menu入面既菜式名亦改得相當有趣,餐廳仲要有唔少既打卡位添😆-🎈記住,期望愈大,失望愈大,雞翼 (蜜糖芥末) $68呢個蜜糖芥末雞翼真係好好食😍係單骨雞翼之餘,食得好方便,仲要炸得好香好脆🤤-🎈唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 $118 (+$28 升級原條鰻魚)見到好多食評都有推薦呢個蒲燒鰻魚蛋包飯,咁一定要試試啦﹗我同友人就加錢升級至原條鰻魚,因為本身自己好鐘意食鰻魚,而且睇落去同影相又靚啲咁👍🏻鰻魚非常厚身,配上滑滑既炒蛋、木魚碎同埋帶有醬油炒香過既米飯一齊食,更有層次😌-🎈好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩 $116 真係超級邪惡啊﹗﹗一開始仲諗呢個組合會唔會有啲奇怪呢🤔但食落去真係好正啊😭係薄批既pizza,咸蛋味好濃,每食一啖都覺得好邪惡,完全抗拒唔到呢~再加上佢都好足料,有好多蟹鉗舖係面﹗但唯一挑剔既係牛油果既味道就好似比咸蛋味覆蓋左咁,唔算好突出。-🎈焦糖脆脆咖啡沙冰 $48整體黎講唔算太甜,而咖啡味亦唔會太濃,所以夜晚飲都o
🎈記住,期望愈大,失望愈大,雞翼 (蜜糖芥末) $68
記住,期望愈大,失望愈大,雞翼 (蜜糖芥末)

🎈好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩 $116
好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩

🎈焦糖脆脆咖啡沙冰 $48
焦糖脆脆咖啡沙冰

整體黎講唔算太甜,而咖啡味亦唔會太濃,所以夜晚飲都okay~
🔸Mamaday
📍尖沙咀加連威老道29號信基商業中心2樓
2020-02-25
記住,期望愈大,失望愈大,雞翼 (蜜糖芥末)
好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩