2020-07-09 203 瀏覽
行過哩間主打高檔西式漢堡既cafe,裝修簡約得黎好舒服,高枱,好Chill,美式裝飾,播住輕快音樂,好好放空一下😊高檔版漢堡,啲漢堡名特別吸引😚有殿堂級美國西冷,傻豬豬🐷,失魂魚,不良牛餐,曬冷牛餐,仲有招牌手工意粉🍝多款式選擇🤗真係咩都想嗌下🤩我地嗌左曬冷牛餐,漢堡扒🥩係150g安格斯西冷,配洋蔥🧅新鮮生菜🥬蕃茄🍅芝士🧀好足料,漢堡扒充滿肉汁, 煎得好夠焦香,半溶芝士配上煎得岩岩好既漢堡扒,首先快漢堡好厚身,食落口感層次相當豐富, 醬汁味道同嗰漢堡好match,醬汁多到泌出黎,又唔會搶左牛肉既味,非常Juicy,所以都真係幾好味,大大啖,好治癒既感覺,係幸福呀。呢度仲可以飛走麵包🥯變沙律🥗形式上枱,真係岩哂我呀,所以嗌左一嗰不良午餐,食到想要嘅漢堡扒,感覺又唔會咁邪惡,好細心嘅配搭,值得一讚😄我係雞翼控,一定要嗌雞翼食,哩度係酥皮炸嘅,醃製得好入味,炸得好鬆脆,外酥內軟,好鍾意食,所以最後再嗌多兩隻😚芝士薯條🍟,脆卜卜,薯條份量超多😚仲有爆多芝士,芝士十足,溶左嘅芝士係薯條上,好香呀,所以條條都做到拉絲效果🤩最後再嗌左嗰意式肉丸,哩嗰肉意好juicy囉,蕃茄味道好濃郁,好夾好開胃😋😋

最後再嗌左一罐Soda同可樂,有氣既飲品配burger,好嘆呀🤩🤩

2020-07-09
  • 不良牛餐