呢排成日去尖沙咀,雖然近排有好多新coffee shop開左,但係好掛住哩間,村上隆花花❤️今日過咗嚟食晏😋風乾火腿田園沙律🥗沙律係雜菜沙律,D菜好新鮮,配上大大塊意式風乾火腿,加上黑醋汁, 相當醒胃😀羅勒青醬蘆筍扁意粉,材料有松子、 羅勒、蒜🧄同埋蘆筍🥗🥗「烚意粉」既步驟做得好好,煙韌咬口的口感,再撈少許油,讓意粉不會粘身,青醬清新又惹味,成碟意粉感覺好健康🤗酥脆雞鎚配水牛芝士醬,雞鎚用酥炸嘅形式確係炸得相當酥脆,重點係雞肉唔會太乾,保留原汁原味,配上水牛芝士醬,勁香口,一啖芝士醬一啖雞肉,食唔停口呀😋嗌左一個tiramisu 甜品,一上枱賣相好靚,已經心思思想一啖食咗佢,香濃細滑Tiramisu,佢個質感好得意,上面係流質嘅tiramisu,質感鬆軟,底層嘅蛋糕底吸收哂咖啡酒既香, 成個層次口感真係好出色🔆🔆Rose raspberry cappuccino ,哩杯咖啡幾得意,打碎左既Rose raspberry配上cappuccino 口感層次真係有驚喜☕️另一杯嗌左佢哋嘅招牌咖啡,未飲已經覺得好靚唔捨得飲,成幅畫印咗喺咖啡上面,好chill☕️

2020-11-18