2020-05-31 279 瀏覽
七人行想到旁邊菜館,可惜太晏,廚房落場了。入内一試,pizza , paste , curry 每樣都有。整體十分出色pizza 芝士足及香paste 肯用料,味道好curry lamb 配烤餅個人十分喜歡
七人行想到旁邊菜館,可惜太晏,廚房落場了。
整體十分出色
pizza 芝士足及香
paste 肯用料,味道好
curry lamb 配烤餅個人十分喜歡

2020-05-31
2020-02-14 331 瀏覽
今日係爸爸生日,一家三口想試下新嘢所以提早book左諗住試下平時唔多食嘅印度菜。Spicy Fresco 同一般印度餐廳唔同,除左道地印度菜式之外,仲有義大利菜式,所以唔洗驚食唔慣印度菜就冇嘢食。可能係伙計同老闆都係印度人關係,舖頭比較少香港人幫襯,但係伙計同老闆都好nice!!!用好簡單嘅英文就可以溝通到,所以唔洗擔心order或者其他問題會有溝通上嘅障礙。我地三個人order左一份pizza,naan,chicken,份量好夠,尤其係pizza,性價比好高,連平時好挑剔嘅媽咪(對新事物接受程度極低)都話幾好味,我自己覺得比起其他印度餐廳味道適合香港人口味。Pizza 即叫即整,cheese正又唔膩。Naan都要讚,其他餐廳我食會覺得偏油,但Spicy Fresco烘得好香,蒜香味好足,餅皮夠酥夠脆又唔油,減緊肥嘅我都忍唔住食左兩塊。因為成家人都鐘意食辣,所以咖喱都order左最辣嗰款,辣度ok,雞肉夠滑,燜得入味,同naan一齊食好正。下次再去試試三文魚同意粉。爸爸生日就自己帶左蛋糕切埋啦,老闆同伙計好窩心播埋Birthday song俾我地,仲要送左一枝酒俾我daddy做禮物,真
爸爸生日就自己帶左蛋糕切埋啦,老闆同伙計好窩心播埋Birthday song俾我地,仲要送左一枝酒俾我daddy做禮物,真係超好,我地都覺得唔好意思...因為本來想order多啲嘢食,但想試嗰啲都 冇得試,三樣嘢連埋10% service charge 賣單都係三百頭,真係好抵!有興趣印度菜式或者意大利菜不妨可以試下,據我所知,有得外賣pizza!價錢仲要非常平宜,有唔同口味可以揀。老闆伙計好有禮貌又有耐心,有興趣可以打電話查詢下。
2020-01-05