餐廳位於灣仔大街,一棟好靚嘅大廈18樓,環境唔大10枱左右,裝修都好特別,電子火爐、Bar枱位,大大個窗,偏黃嘅暗燈。話說自己係社交平台被抽中一個Free Bavette Steak Set,於是帶埋女朋友嚟食晚飯嚟之前已經問清楚開瓶費$150一個Set Free,另外叫多個同樣嘅Set $288Bavette Steak Set包咗自助頭盤:。羅馬生菜。凱撒沙律醬。芝士、煙肉、包粒。巴馬火腿。煎原塊煙肉。燒雞翼。餐包羅馬生菜新鮮爽脆,芝士係真Parmesan磨出嚟,Parma Ham大大塊唔吝嗇!我本身自己帶咗枝Burgundy白去,有提供冰桶同簡單酒杯,而店主有埋枱同每位客人交流,令客人感受到熱情招待!店主仲請我地飲咗2杯白酒,叫我地估下產地,答中可以Free Corkage 女朋友幫我撞中咗。。。。。就係美國Washington Estate 嘅Chardonnay好飲,層次唔多唔複雜,但係簡單配襯頭盤非常好主菜牛扒上枱,點咗 4成係覺得輕微5成,但係牛扒外層好technical地煎到脆晒肉汁依然保持到,一切就流晒出黎!!重點牛扒肉質有嚼勁,有爽度,有肉味,店主話供應商呢隻貨仲供

嚟之前已經問清楚開瓶費$150
。巴馬火腿
。煎原塊煙肉
。燒雞翼
。餐包

女朋友幫我撞中咗。。。。。

好飲,層次唔多唔複雜,但係簡單配襯頭盤非常好

肉汁依然保持到,一切就流晒出黎!!
重點牛扒肉質有嚼勁,有爽度,有肉味,店主話供應商呢隻貨仲供給比某3星米芝蓮餐廳

幼薯條任食!

主菜時間,店主又拿出一杯Barossa Shiraz比我配搭牛扒,濃香薄荷、藍莓嘅香甜氣息,收尾帶點點鹹度,不得了

話晒又賺咗3杯酒,又賺埋Free Corkage ,都唔好意思唯有點返個甜品心太軟$ 98啦!

軟熟香濃朱古力味,配雲呢嗱雪糕一絕

店主真係好熱情,見我拎住SONY A73,佢又問我要唔要換鏡再影,拎兩枝私伙鏡頭出嚟,我緊係拒絕啦,搵食架生嚟架,仲要貴嘢😂真係好開心嘅一餐飯,我人生未試過擁有嘅第一次,Nice to meet you Man!
應承咗店主,我下次會再嚟,會帶第二枝酒同佢飲!
2024-03-19
用餐優惠
優惠券
2024-03-19 297 瀏覽
這間位於灣仔的西餐扒房,位置方便,裝修時尚,而且充滿外國風,環境氣氛不錯,好適合慶祝,餐廳有多款晚市套餐($398)選擇,每個餐重包埋餐湯、餐包、凱撒沙律、主菜、飲品,還有是日甜品(需另加$69)。最吸引是配菜可以無限freeflow,而鍾意飲酒的,都有多款酒類選擇。.🔸餐湯、餐包蕃茄湯🥣好香濃,而且足料。特製百里香蒜蓉牛油餐包🍞口感鬆軟,牛油味香濃。.🔸凱撒沙律沙律菜🥗新鮮爽脆,配上沙律醬,感覺清新。.🔸主菜:.▪️230g US Meyer Natural Prime Angus Flat Iron Steak選用美國安格斯牛扒🥩牛扒夠厚身,肉質嫩滑有咬口,牛味濃郁。有幾款醬汁選擇,我們選了阿根廷青醬,味道清新,減低油膩感。.▪️Texas BBQ Baby Back Pork Ribs美國德州秘製燒醬豬肋骨🐷份量十足,肉質嫩滑,而且烤得剛剛好,每條都沾滿惹味醬汁。.🔸配菜香脆炸薯條🍟新鮮炸起熱辣辣,而薯蓉🥔口感軟綿富牛油香,還可以無限添加,超吸引!.🔸飲品套餐有茶或咖啡提供。另外,還可加錢選其他飲品,朋友還另外點了杯🍷白酒,味道不錯。.🔸是日甜品 +$69/件.▪️Chocolate

🔸餐湯、餐包

🔸凱撒沙律
沙律菜🥗新鮮爽脆,配上沙律醬,感覺清新。

🔸主菜:

🔸配菜

🔸飲品

🔸是日甜品 +$69/件
▪️Chocolate Lava Cake
心太軟🍫焗得剛剛好,一切開滿滿朱古力流心,朱古力味濃郁,配上雲呢拿雪糕,有冰火交融口感。

▪️Red Velvet Cake
🍰顏色鮮艷,口感如絲絨般順滑和輕盈,味道和甜帶點微又酸,味道不錯。
一到12月,好多餐廳已經佈置得非常有聖誕氣氛🎄🎉🎊。好似呢間係灣仔樓上嘅西餐廳甘,一入到門口已經見到一棵好大好靚嘅聖誕樹🎄,餐廳裡面有個好得意嘅雪人,牆上又有假嘅火爐裝飾, 而玻璃窗上就有好多串一閃一閃嘅星星✨️✨️吊燈,真係浪漫又有氣氛🩷。餐廳有Dinner set供應:前菜⭐湯+🥗凱撒沙拉+🍞特製百里香蒜蓉牛油餐包主菜⭐美國安格斯肉眼扒 $468- 肉眼扒都算重份量(280g),5成熟,keep住到肉汁,牛肉味濃,肉質又鬆化,配埋薯蓉,食到好滿足😃⭐美國德州秘製燒醬豬肋骨 $398- 秘製燒汁醬豬仔肋骨有兩大舊,建議可以同朋友一齊分享,薯條夠多又夠晒熱辣辣😋飲品🍹Strawberry Twist $60🍸Cosmopolitan $118- 飲品買相好靚,淡淡嘅粉紅色同橙色, 好夢幻😍,打卡一流!餐廳環境好有歐陸風情,佈置顯出心思,感覺又浪漫又舒服,而且店員笑容好親切,服務態度又好,係感覺令人好窩心嘅餐廳🥰
一到12月,好多餐廳已經佈置得非常有聖誕氣氛🎄🎉🎊。

餐廳有Dinner set供應:

🍹Strawberry Twist $60
🍸Cosmopolitan $118

2023-11-26
2024-04-12 0 瀏覽
位於灣仔嘅美式扒房-La Moo Moo' s Steak and Fries🥩選用美國1855黑安格斯肉眼牛扒,達至U.S. Prime等級🐮牛扒由美國空運到港🇺🇸✈️無經過任何雪藏👍🏻套餐仲可以任食薯條🍟超鍾意食薯條嘅我表示相當開心😚今次叫咗佢嘅Set Menu,套餐包括凱撒沙拉、特製百里香蒜蓉牛油餐包、是日例湯🥗🍞🥣百里香蒜蓉牛油餐包好香好軟熟☺️主菜可以揀平鐵牛扒 、美國德州秘製燒醬豬肋骨、烤雞配阿根廷青醬、雙層牛仔芝士漢堡、意大利黑松露蘑菇意粉、同加錢轉美國安格斯肉眼扒🥩我同朋友揀咗平鐵牛扒🐮同豬肋骨🐷230g 平鐵牛扒平鐵牛扒係牛三角肩對上嘅肉位🐄 肉質柔軟,肉味香濃,肉汁豐富💦口感鬆軟😝另外可以揀阿根廷青醬、黑胡椒醬或者洋蔥醬🧅我揀咗阿根廷青醬💚香草嘅氣味🌿酸酸地爽口開胃😝配搭牛扒一齊食,牛味更突出🥳美國德州秘製燒醬豬肋骨豬肋骨以燒烤醬醃得惹味🐷燒烤醬味道酸酸甜甜😛豬肋骨肉厚份量十足,啖啖肉🐖肉質軟腍同juicy,非常入味😚除咗任食薯條外,仲有薯蓉同加錢轉烤西蘭花都係任食🥦薯蓉口感creamy🥔薯條熱辣辣香脆可口🍟最後我哋仲加錢食埋是日甜品😚分別係朱古力心太軟同紅絲絨蛋糕☺️紅

230g 平鐵牛扒

美國德州秘製燒醬豬肋骨

最後我哋仲加錢食埋是日甜品😚分別係朱古力心太軟同紅絲絨蛋糕☺️紅絲絨蛋糕口感濕潤、絲滑,味道帶有微妙嘅可可味同淡淡嘅酸味🍰朱古力心太軟朱古力味道濃郁😛有流心朱古力🍫上面仲有雲呢拿雪糕添🍦

2024-03-30 63 瀏覽
樓上餐廳其實好值得發掘,灣仔呢間出名食牛扒,之前已經食過,今晚再encore環境昏暗有情調,同高級餐廳無誤,午餐同晚餐都有set menu,黎到扒房一定要食牛扒頭盤有凱撒沙律,簡簡單單作前菜是日餐湯係手打香草蕃茄湯,酸酸甜甜非常開胃仲有特製百里香牛油餐包主菜必點係平鐵牛扒,230g份量已經足夠,再配上任食薯條,薯條幼身夠脆,即叫即炸至於美國平鐵牛扒,從中間切開,5熟到是非常準確,內裡肉質嫩紅色,非常滋味烤雞配阿根廷青醬,非常欣賞旁邊自家製的醬汁,味道帶點辣但非常惹味,兩塊雞肉肉質好嫩,配上青醬是另一番風味

頭盤有凱撒沙律,簡簡單單作前菜
是日餐湯係手打香草蕃茄湯,酸酸甜甜非常開胃
仲有特製百里香牛油餐包

2024-03-29 59 瀏覽
冇期望就冇失望,可能仲有驚喜添,唔知點解揀咗呢間餐廳食晚飯,想到去見到個Menu先至知道得兩個選擇,一係平啲嘅$288餐(只限星期一至四,星期五六日要$348),一係就貴啲嘅$398餐,加一另計,即刻心知不妙,因為本身諗住隨意食下西餐,依家同心目中嘅諗法好唔同,跟手再睇吓OpenRice,睇吓呢間餐廳係乜嘢玩法,見到七百幾個食評,即刻feel到伏味濃,好彩佢個精選扒都ok,$288呢個餐仲包任食嘅前菜,個海撒沙律OK,仲有味道麻麻嘅煙肉、火腿同埋炸雞中翼。佢個薯條都係任食,不過真心難食,質素係低過麥當勞薯條。另外呢個餐係唔包餐飲嘅,不過佢都有清水提供。睇多一樣嘢,就係逢星期四晚有歌手唱歌,如果唔想嘈住傾偈就唔好揀星期四晚去。
2024-03-19 55 瀏覽
想食牛扒薯條又有氣氛,我會諗起La Moo Moo’s,晚餐時段,人流不多,可以靜靜的又有氣氛晚餐主要食Set Menu $398頭盤及湯本身是有的,主要揀返個主菜就可以了凱撒沙律是日餐湯 - 當日是蕃茄雜菜湯特製百里香蒜蒜牛油餐包輕輕的一道道菜吃完,主菜就會送上6款主菜中可選一款,牛豬雞意粉及漢堡包都有美國平鐵牛扒,有3款醬汁可以選上檯時牛扒外層烤香味重,切開完全把握到5成熟的程度,處理得非常好,牛味唔會太濃又不會太膩,薯條是freeflow 可以任食另外點了份烤雞配阿根廷青醬,烤雞唔會過熟,同樣可以選擇freeflow薯條最後仲包埋餐茶,加錢可以有甜品,整體服務很好,唔會太嘈,感覺很舒服的一餐

晚餐主要食Set Menu $398
頭盤及湯本身是有的,主要揀返個主菜就可以了

凱撒沙律
是日餐湯 - 當日是蕃茄雜菜湯
特製百里香蒜蒜牛油餐包

輕輕的一道道菜吃完,主菜就會送上
6款主菜中可選一款,牛豬雞意粉及漢堡包都有

美國平鐵牛扒,有3款醬汁可以選

2024-03-18 53 瀏覽
今日突然好想食牛扒,經過一番上網搜查下發現呢間美式扒房有扒、意粉同漢堡包等,仲有薯條係可以無限任食,香港比較少餐廳做到這個模式。餐廳環境好有格調,燈光暗光調,一邊係電子壁爐感覺好溫暖,另一邊一個酒櫃放滿各款美酒,環境好舒服。叫左二份 Set dinner $398 沙律|餐包|餐湯|主菜|任食薯條|飲品•特製百里香蒜蓉牛油餐包 呢個餐包超好食,上枱時仲暖笠笠,呢個包係自家製,蒜蓉牛油味好香,外脆內軟,不用塗牛油已經好好食。•餐湯 蕃茄湯 蕃茄蓉好濃郁,酸酸甜甜味道,好醒胃。•凱撒沙律新鮮爽脆沙律菜 好香濃滿滿芝士粉•230g 平鐵牛扒 配阿根廷青醬平鐵牛扒配阿根廷青醬 份量非常足夠,肉質鮮嫩多汁,烤得非常完美,肉質口感好好,阿根廷青醬的酸度同辣度恰到好處,令人一口接一口。配菜揀咗薯蓉也很美味,口感綿密,份量相當多。•意大利黑松露蘑菇意粉 意粉口感好彈牙,濃濃的黑松露味加上香滑嘅口感,好食~

叫左二份 Set dinner $398
沙律|餐包|餐湯|主菜|任食薯條|飲品

•特製百里香蒜蓉牛油餐包

•餐湯
蕃茄湯 蕃茄蓉好濃郁,酸酸甜甜味道,好醒胃。

•凱撒沙律
新鮮爽脆沙律菜 好香濃滿滿芝士粉

•230g 平鐵牛扒 配阿根廷青醬

•意大利黑松露蘑菇意粉
意粉口感好彈牙,濃濃的黑松露味加上香滑嘅口感,好食~

2024-03-14
  • 餐包
  • 薯條
2024-03-16 35 瀏覽
朋友介紹我黎呢間灣仔美式扒房食晚餐,餐廳位於18樓,可以欣賞到城市夜景。店內燈光柔和佈置優雅,座位舒適,想搵個舒服又寧靜嘅地方食飯這𥚃是不錯選擇👍🏻我哋點了二份 Set dinner $398 沙律、餐包餐湯、主菜,任食薯條及飲品一杯。✦特製百里香蒜蓉牛油餐包 自家製餐包 好香牛油味,烘得外脆內軟,我呢個麵包控仲想再食多個😂✦是日例湯 今晚係蕃茄雜菜湯,好濃厚新鮮蕃茄蓉口感軟綿綿,酸酸甜甜好開胃~✦凱撒沙律沙律菜新鮮爽脆 灑上大量芝士粉 特別香濃✦ 230g 平鐵牛扒 配阿根廷青醬朋友唔食得太生所以要7成熟,出奇地肉質都做得好出色👍🏻口感紮實得嚟又不鞋不靭,仲保留有肉汁,配上萬用阿根廷青醬,滿滿的香草清香襯托肉汁清甜,微酸微辣好惹味。✦意大利黑松露蘑菇意粉 好濃厚嘅黑松露味道,好重手好足料👍🏻意粉麵質彈牙有彈性,醬汁收汁做得好,高級餐廳水準。

✦特製百里香蒜蓉牛油餐包

2024-03-14
  • 餐包
  • 230g 平鐵牛扒
2024-03-10 58 瀏覽
《🌟推介 😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie》平時唔係特別鍾意食西餐,不過最近去咗間扒房好值得再訪,因為佢嘅ribeye🥩真係好出色🤤而且餐廳環境好有氣氛,非常適合慶祝🥳仲有多款紅白酒可以pairing 🥂我偏好飲甜酒,店員就推介咗嚟自法國嘅玫瑰酒DOMAINE SORIN($128/glass)同甜酒SOLEIL D'ARCHE SAUTERNE ($128/glass),2款都好易入口🥰值得一提係店員服務一流,貼心之餘好注重客人體驗我哋每人叫咗個set dinner $398,有湯、餐包、凱撒沙律、主菜同嘢飲,仲有無限量freeflow配菜可以揀薯條🍟薯蓉或者+$50要焗西蘭花,最後仲可以加$69要埋是日甜品😲🌟 特製蒜蓉牛油餐包🌟是日餐湯-蕃茄湯🍅本身麻麻哋蕃茄湯怕太酸,點知飲落有驚喜🤭係新鮮蕃茄打磨而成,蕃茄蓉好鮮甜濃郁而且口感好順滑綿密🌟凱撒沙律🌟280g US Meyer Natural Prime Angus Ribeye Steak 👍果然係呢度嘅皇牌👑呢塊厚切安格斯肉仲大過隻手掌,好有份量😮‍💨5成熟啱啱好,輕輕切開肉汁流出,牛肉表面煎至香脆,內裏鮮嫩、油脂分
《🌟推介 😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie》

🌟 特製蒜蓉牛油餐包

🌟是日餐湯-蕃茄湯🍅

🌟凱撒沙律

果然係呢度嘅皇牌👑呢塊厚切安格斯肉仲大過隻手掌,好有份量😮‍💨5成熟啱啱好,輕輕切開肉汁流出,牛肉表面煎至香脆,內裏鮮嫩、油脂分布均勻,咬落肉質鬆化牛味濃郁,配埋唔同嘅source包括阿根廷青醬/ 黑胡椒醬/ 洋蔥醬,簡直係完美🤤

🌟阿根廷青醬烤雞 👍
估唔到呢度連烤雞都咁出色😲雞扒外皮烤到超級香脆😍平時唔食雞皮嘅我都忍唔住連皮食,雞肉厚得嚟好嫩滑,加上醬汁甜甜哋帶點辣令雞肉更惹味

🌟是日甜品-Red Velvet Cake (+$69)
紅天鵝絨蛋糕賣相吸引😍一層深紅一層白,唔太甜口感好似絲絨咁輕盈順滑🤤

🌟是日甜品-心太軟 (+$69)

人均價錢:$700
味道:8.5/10
環境:8.5/10
服務:9/10
回頭率:9/10

👍=必食

📍 La Moo Moo' s Steak and Fries
地址: 灣仔軒尼詩道239號18樓
電話: 60761837
2024-03-03 102 瀏覽
餐廳位於灣仔軒尼詩道,交通很方便,岀地鐵站行十分鐘內就到😲 跟朋友約食飯,位置也一流。餐廳裝修走modern路線,牆上亦有不同的掛畫作裝飾,令氣氛更濃厚😌我和朋友分別點了兩個Set Menu,各價值$398。這個價錢已包括湯、特製牛油餐包、凱撒沙律、主菜(可選擇Flat Iron Steak、Angus Ribeye Steak、BBQ Pork Ribs、意大利黑松露蘑菇意粉、阿根廷青醬烤雞、雙層牛肉芝士漢堡)、嘢飲、是日甜品(另加$69)。我們主菜點了Angus Ribeye😋及阿根廷青醬烤雞🥰。🌟前菜不得不讚特製牛油餐包,外表焗至鬆脆而且更搽上薄薄的牛油,內裏就鬆軟🥰。凱撒沙律就為今晚的豐富晚餐打個好開始。🌟是日餐湯好多人都忽略餐湯的重要性,這裏就試得岀餐湯是由新鮮蕃茄打磨而成,每一口都食到蕃茄蓉感👍🏻🌟280g US Meyer Natural Prime Angus Ribeye Steak 配free flow fries這是我試過最好食的ribeye🥰,油脂分布平均,所以食落唔會一時太過煙靭一時太油膩。而且這款ribeye肉味香濃。隨餐更配上阿根廷青醬/ 黑胡椒醬/ 洋蔥

🌟前菜

🌟是日餐湯

這是我試過最好食的ribeye🥰,油脂分布平均,所以食落唔會一時太過煙靭一時太油膩。而且這款ribeye肉味香濃。隨餐更配上阿根廷青醬/ 黑胡椒醬/ 洋蔥醬,唔同口味都配搭到😋。

🌟阿根廷青醬烤雞
烤雞外表黃金香脆,將肉汁鎖住薄薄的皮下🥰 而且十分大份,一個人有機會食唔哂🫣。配上阿根廷青醬,風味十足,少少辣,將雞肉鮮嫩味帶上更高層次👍🏻

🌟甜品心太軟
心太軟上面放上大大的雪糕,冰凍雪糕同温暖熱朱古力撞岀與別不同的口感🤤

🌟Red Velvet Cake
紅天鵝絨蛋糕賣相吸引,一層紅一層白互相交錯。每一口都食到如絲絨般輕盈又滑順🤤

🌟餐酒
分別點了Sauternes及Port wine,兩款都是甜酒,法國南部嘅Sauternes做法更複雜,要將提子皮發酵再用太陽曬至乾身。所以甜度更高,女士會比較容易入口👍🏻

餐廳老闆十分細心,每一道菜都會用心介紹,亦都會同每一位客人交談,製造輕鬆氣氛😂,推介👍🏻👍🏻👍🏻
2024-02-04 238 瀏覽
食牛扒當然要來灣仔La Moo Moo, 用小斧頭切牛扒好得意~小斧頭刀仲可以係店購買~呢度都好適合放工同朋友食牛扒飲兩杯,環境好恬靜,適合情侶、朋友聊天,燈光暗暗特別有情調~我地叫左一個牛扒餐share,薯條係幼身個款炸得唔油, 今晚餐湯係蕃茄湯、味道好香濃順口,一飲就知係鮮蕃茄打成,仲飲到蕃茄蓉好鮮甜,凱撒沙律菜好爽脆新鮮,牛扒厚身實肉有口感~好多肉汁,medium 煮得剛剛好,唔會過老過硬,無乜脂肪但肉質夠腍滑易咬~特製嘅阿根醬青醬好香口,同牛扒好絕合,唔會太濃蓋過牛肉味道~BBQ豬肋骨燒得好惹味好入味~食得我地津津有味~薯蓉亦好綿滑,口感creamy, 食到停唔到口~

我地叫左一個牛扒餐share,薯條係幼身個款炸得唔油,

2024-01-31 156 瀏覽
之前都黎過呢間餐廳食過 見佢嘅Menu都不停優化 由以前得牛扒 到到而家有埋其他肉類如豬肋肉雞肉漢堡包 又由以前只係得薯條用而家可以配搭薯蓉 以滿足多啲客人嘅需求 有Set Dinner 亦可以散叫 仲有好多酒精飲品230g US Meyer Natural Prime Angus Flat Iron Steak 平鐵牛扒 叫咗Medium 生熟程度控制得宜 牛肉味濃 有咬口又有肉汁薯條可以無限Refill 新鮮炸起嘅幼薯 好容易一下接一下咁食咗好多 啱曬我呢啲薯條怪我見餐廳中間擺咗支咪 似係有時會有Live Band演奏 而且呢度亦有酒品供應 食個牛扒配個Cocktail/紅白酒 再配任食薯條 真係可以好Relax咁嘆返晚

2024-01-24 137 瀏覽
朋話好想食之前London 果間steak,我話食住依間止癮先 #lamoomoo ,依間d扒好高質,性價比又高!大家一定要試試!叫左兩個dinner sets $3981️⃣蕃茄餐湯 + 特製百里香蒜蓉牛油餐包飲得出係自己打,好新鮮!配埋個包無得輸,個好正呀,未食過咁好味嘅餐包!好香蒜蓉味!外脆內軟😋2️⃣凱撒沙拉Salad 菜好爽口,新鮮!佢醋汁都調得好好味!食主菜前食一食個沙律先,清一清!3️⃣Prime Angus Flat Iron Steak 🉐扒一黎好黑,長方形,外貌麻麻,一食好琳,肉汁豐富,唔靭!仲要配咗三款醬,有黑椒、洋蔥同阿根廷青醬,三款都好特別!另外個薯條🍟都好得,鍾意食依隻質感薯條!4️⃣Texas BBQ Baby Back Pork Ribs 好大份,一個人應該食唔晒,有成9條骨,但個人覺得唔夠入味,好dry! 反而個薯蓉攞番d分,好重忌廉味,個side dish 仲好味過個ribs!5️⃣Coffee 同熱檸茶個齋啡幾香,最好嘅結尾介紹大家遲d情人節可以去試試!環境好有情調,有個live band 位,但咁岩果日無live band,可惜!

叫左兩個dinner sets $398
1️⃣蕃茄餐湯 + 特製百里香蒜蓉牛油餐包

2️⃣凱撒沙拉

5️⃣Coffee 同熱檸茶
個齋啡幾香,最好嘅結尾

Prime Angus Flat Iron Steak
2024-01-10
  • 8oz Premium USDA Ribeye Steak
2024-01-24 122 瀏覽
La Moo Moo’s Steak and Fries凱撒沙律凱撒沙律以新鮮生菜,當中嘅芝士粉帶出微鹹味,香脆嘅沙律脆麵包粒帶出不同口感。風味豐富,美味開胃。蕃茄湯蕃茄湯以新鮮成熟嘅蕃茄為主。湯嘅口感濃郁滑順,幾乎食到蕃茄蓉嘅綿密質感,帶出酸甜味道,令人回味無窮。特製百里香蒜蓉牛油餐包百里香蒜蓉牛油餐包令人垂涎欲滴。餐包外層金黃酥脆,內裡柔軟鬆散。百里香香氣同蒜蓉嘅濃郁味道充分釋放,溫暖嘅百里香蒜蓉牛油餐包令人滿足。230g 平鐵牛扒 配阿根廷青醬 配薯條安格斯平鐵牛扒烹調至medium,外層煎至微脆,內部保持著嫩嫩口感。肉質鮮嫩多汁,每一切口都可以感受到牛肉嘅鮮美。搭配清新嘅阿根廷青醬,以新鮮香草同香料為基礎,味道微辣,完美搭配牛扒嘅肥美。呢道牛扒滿足咗肉食愛好者嘅口腹之慾,同時帶嚟豐富嘅口感同風味。美國德州秘製燒烤醬豬肋骨 配薯蓉美國德州秘製燒烤醬豬肋骨經過燒烤後,肉質鮮嫩多汁,每一口都充滿咗豬肉嘅香氣。濃郁嘅燒烤醬則帶有微辣嘅甜味,為豬肉增添咗豐富風味。薯蓉口感綿密滑順,濃郁奶香味道同豬肉嘅燒烤口感融合,帶嚟美味嘅對比。
La Moo Moo’s Steak and Fries

凱撒沙律