2022-09-20 393 瀏覽
呢間開左好耐嘅Pho係最鍾意嘅餐廳之一隔左一段時間再黎食份量配料足夠但個湯底味精有d重食嘅時候味道唔錯 但食完就覺得好口渴 飲好多水先得 真心有少少失望嘅希望只係今次失準 下次再黎希望食番以前嘅風味呢
呢間開左好耐嘅Pho係最鍾意嘅餐廳之一
真心有少少失望嘅
希望只係今次失準 下次再黎希望食番以前嘅風味呢
2022-09-15
2022-09-04 729 瀏覽
𓄳 𓄳天氣炎熱最掛念越南美食。素聞位於銅鑼灣的Fûhn 很出名,是一間獨特的越南粉餐廳,靈感來自北美的飲食文化,特意和朋友去試試。𓋩 燒安格斯牛肉拌金邊粉+太陽蛋 $88燒安格斯牛肉夠稔,牛味香濃。拌粉的醬汁是店家特調醬汁,甜辣惹味。配上酸蘿蔔絲、沙律菜和太陽蛋,口感層次豐富,清涼消暑。𓋩 美國安格斯生牛肉粉 $78安格斯牛肉同樣牛味香濃,只是生牛肉比燒牛肉更肉嫩多汁。湯底香濃而不油膩,金邊粉也爽口掛湯。𓋩 手打炸蝦餅 $98來了來了,必試手打炸蝦餅!這道真的好好吃!漂亮的金黃色賣相已是滿分。炸漿很薄,內裡的蝦肉很厚很彈牙!而且真的見到蝦粒,再沾上惹味的泰式雞醬,很快一盤蝦餅便被我們掃光光。𓋩 椰青之寶 $98 椰青之寶是夏天必點的!好看又好吃,性價比甚高。椰青內裝滿了香濃軟滑的椰汁雪糕,雪糕裡面還有大量椰果和椰肉!口感豐富又清甜。份量多得我們兩個人都吃不完呢。隨椰青還附上六杯椰水,清涼消暑!這家店除了越南粉之外,想不到小食和甜品都令人很驚喜呢。完全解決天氣熱到令人沒胃口的問題。值得再訪。𓄷 𓄷📸Pls follow my IG: manman.hygge
𓄳 𓄳

2022-08-12
  • 美國安格斯生牛肉湯粉
  • 越式手打炸蝦餅
2022-09-02 167 瀏覽
椰青之寶勁失望,本身望到隔離枱叫咗好似幾靚仔咁所以叫咗個,一百幾蚊一個,食落口係無乜椰奶味,都無椰青味,連甜味都無乜🥲仲有好多冰粒係入面。同佢反映咗話無乜味,希望佢可以改善下,點知佢話佢哋個比例就係咁,set好咗,又話無聽過客人話過,又話自己限量發售乜乜乜,我心諗關乜事,限量發售唔代表你做得好架嘛😅😅😅

椰青之寶
⠀⠀⠀⠀⠀⠀🇻🇳夏日消暑開胃越南菜 🇻🇳Fûhn 是一間主打越南🇻🇳菜的獨特餐廳,提供北美風格和分量的越南料理、使用越南🇻🇳傳統香料熬製正宗湯底。⠀⠀⠀⠀⠀⠀🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀🥢🇻🇳炸原隻🐖手 HK 💰198十分推介呢個炸🐷手‼️ 口感皮脆起膠質、肉質保持嫩滑唔會過鹹or死鹹,跟配酸泰式甜辣醬味道一流❗🥢燒安格斯牛🐄肉拌金邊粉+太陽🥚 HK💰88胃口欠佳時食呢個一流,酸酸甜甜又涼拌,消暑開胃令人食指大動☺️🧃飲品方面,幾欣賞今次叫杯🥭沙冰(HK 💰38)、濃郁🥭味,沙冰口感打得綿綿der😋📣 Fûhn @fuhnhk 📣📍 銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square1樓 📍香港逸東酒店LG樓3號鋪 ⏰ Mon-Sun 1200-2130⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#跟著為食🐷食食食之銅鑼灣 #整多啖 #銅鑼灣美食 #佐敦美食 #fuhnhk #fuhn #pho #hkfoodblogger #香港美食 #foodiehk #vietnamesefood #香港新式越南菜 #炸豬手 #越南河 #hkgirl #h
🇻🇳夏日消暑開胃越南菜 🇻🇳

📣 Fûhn @fuhnhk 📣
📍香港逸東酒店LG樓3號鋪
⏰ Mon-Sun 1200-2130

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#跟著為食🐷食食食之銅鑼灣 #整多啖 #銅鑼灣美食 #佐敦美食 #fuhnhk #fuhn #pho #hkfoodblogger #香港美食 #foodiehk #vietnamesefood #香港新式越南菜 #炸豬手 #越南河 #hkgirl #hk #hkfood #hkfoodie #🇭🇰#越南菜 #相機食先 #美食 #美味 #吃貨
2022-08-13 131 瀏覽
第一次寫食評,自問對食冇乜要求,但因為間嘢真係好唔掂,忍唔住寫,見到咁多正評好奇怪⋯因為朋友話以前食過好好食,結果再跟佢嚟,發現所有嘢都好唔掂,豬扒矇粉個豬扒又韌又冇乜味,個蝦餅又係普通質素,最簡單連碟菜都炒得唔好食又鞋,豬手我自己就冇食,但朋友話勁鹹,全晚唯一一個春卷包係比較易入到口,呢間嘢唔會再返轉頭!朋友話間嘢應該換咗廚房,所以而家啲嘢咁唔掂

朋友話間嘢應該換咗廚房,所以而家啲嘢咁唔掂
2022-08-07
2022-08-12 741 瀏覽
大家喜歡吃越南菜嗎🙋🏻‍♀️?! 炎炎夏日,沒什麼胃口的話,頗推介大家吃越南菜哦~蔬菜量多,味道清爽☺️,飽吃一頓後也不會感到油膩和辛苦呢! 最近越南菜餐廳 •🇻🇳 𝔽𝕦𝕙𝕟 •推出新菜單啦~所以便約朋友來試試囉。 「 燒安格斯牛肉太陽蛋拌金邊粉🍜 $88 」 被大量安格斯牛肉蓋著的金邊粉,份量好慷慨呢😍。牛肉微甜,肉質軟腍。而金邊粉調味得宜,鹹中帶甜,冷冷的麵粉,相當開胃!!! 「 燒豬頸肉太陽蛋飯🍚$95 」 有點想生菜包的豬頸肉飯,味道也不錯,肉質煙靭有咬口😆。 「 西班牙黑毛豬米紙卷🥬$78 」 每次想多吃點蔬菜,我都會點米紙卷。包著大量新鮮蔬菜和甘甜黑毛豬的米紙卷,又清新又清爽呀。 「 蒜蓉牛油雞翼🍗$58 」 炸得香脆的雞翼,有濃濃牛油香🧈,非常邪惡呀~ 「 鹹蛋黄薯條🍟$35 」 十級邪惡的鹹蛋黄薯條,鹹香並重,小心吃不停口呀🤣~

蔬菜量多,味道清爽☺️,飽吃一頓後也不會感到油膩和辛苦呢!

「 燒安格斯牛肉太陽蛋拌金邊粉🍜 $88 」

「 燒豬頸肉太陽蛋飯🍚$95 」

有點想生菜包的豬頸肉飯,味道也不錯,肉質煙靭有咬口😆。

「 西班牙黑毛豬米紙卷🥬$78 」

「 蒜蓉牛油雞翼🍗$58 」

炸得香脆的雞翼,有濃濃牛油香🧈,非常邪惡呀~

「 鹹蛋黄薯條🍟$35 」

十級邪惡的鹹蛋黄薯條,鹹香並重,小心吃不停口呀🤣~
2022-08-08
2022-08-10 53 瀏覽
見到啲人話呢間越南粉係北美風格話晒返咗嚟香港10幾年 食過好多越南粉都完全唔似北美洲做嘅越南粉但係呢間餐廳嘅湯底好清好甘香同北美有八成相似首先當然要試吓北美最出名嘅火車頭佢哋叫做火車牛魔粉 有牛肉牛坑腩牛丸牛筋牛柏葉特別要提出牛坑腩真係好好食下次要追加牛肉亦都冇好多肥膏 唯一係牛丸比較普通我知道佢哋係自己手打但係唔夠 juicy 我自己就叫咗個生牛肉粉湯都好清我飲晒完全有北美洲嘅影子 ~清甜甘香再叫咗一個細嘅三上小食拼盤 手打蝦餅好結實好足料 有蝦味越式春卷亦都好好味即叫即炸好熱 牛油雞翼都係即叫即做所以上菜嘅時候已經有好一陣牛油香味 good ! 飲品我哋叫咗蝶豆花青檸梳打下次可能會叫少甜呢杯野我覺得有少少甜咗啲但係好Refreshing 呢間越南粉我應該會多啲幫襯真係好好食希望你哋睇到呢個留言keep住呢個水準
見到啲人話呢間越南粉係北美風格

但係好Refreshing

呢間越南粉我應該會多啲幫襯真係好好食
希望你哋睇到呢個留言keep住呢個水準

2022-08-08 61 瀏覽
夏天熱辣辣焗到個人冇晒胃口🥵食越南菜就最啱喇😆呢間越南粉餐廳係主打北美風格 好獨特🇻🇳.📌燒安格斯牛肉拌金邊粉 +太陽蛋 $88金邊粉配咗一啲酸酸甜甜既汁撈埋 食 好開胃😝太陽蛋係半生熟 啲蛋黃漿令金邊粉更加滑 味道更豐富🍳安格斯牛應該冇乜調味就咁燒 味道比較淡🐮但加埋個粉就啱啱好😚.📌越式豬頸肉河粉 $88 +雞絲 $15河粉口感比較腍身 但唔算係好易斷同碎😗豬頸肉炸得好香脆 食落唔會太油 份量都多🐷雞絲就唔算話好特別 唔算太鞋🐔值得一讚既係佢既雞湯湯底好濃郁雞味😍又唔會太鹹 唔會飲到口渴😋.📌手打炸蝦餅 $98蝦餅好大份🤩炸到都好脆卜卜 好香口 蝦肉仲好彈牙🦐不過蝦味就唔算太出 如果調味濃少少 應該會更好食🤏🏻.📌新鮮椰青(凍) $49椰青係原個上 飲落好清新 甜而不膩🧉真係好啱消暑飲🥥.📌蜜桃沙冰 $35蜜桃沙冰上面有幾粒罐頭桃🍑沙冰味道偏甜~但啲冰慢慢溶 溝淡左就啱啱好🥰

📌燒安格斯牛肉拌金邊粉 +太陽蛋 $88

📌蜜桃沙冰 $35
蜜桃沙冰
蜜桃沙冰
2022-08-03 60 瀏覽
今日突然好想食越南嘢 呢到銅鑼灣嘅呢間fuhn到食午餐越式炸豬手 豬皮炸得超香脆又不失骨膠原 豬手肉唔會好乾 鹹鹹香香味道唔錯鹹蛋黃薯條 薯條炸得超香脆 外面加上一粒粒嘅鹹蛋黃 一啖接一啖停唔到口西班牙黑毛豬撈金邊粉加太陽蛋 黑毛豬加咗特製醬汁非常惹味 肥瘦適中 金邊粉煮得超煙煙靭靭 掛汁一流 特製醬汁鹹鹹甜甜非常開胃越式豬頸肉撈檬 豬頸肉係先切片後酥炸 所以裏裏外外都非常香脆 檬粉爽滑配上特製酸辣汁夏天食啱曬椰汁冰 較為唔夠甜 不過勝在無添加同夠曬透心涼
今日突然好想食越南嘢 呢到銅鑼灣嘅呢間fuhn到食午餐

椰汁冰 較為唔夠甜 不過勝在無添加同夠曬透心涼

2022-08-03 49 瀏覽
聽店員講餐廳每天使用新鮮食材製作食品。😊今次行街想食越南料理,就試下衣間啦⭐推薦必食菜式:✨燒安格斯牛肉拌金邊粉🐮+太陽蛋 🍳HK$88平時越南嘢都係食撈檬多,真係第一次食伴金邊粉,特製醬汁加上味菜配金邊粉非常特別,牛肉非常多汁,加上 流心蛋黃,做得非常出色。♥️✨ 香茅豬扒撈檬 $75🐷每次食越南嘢一定要食撈檬,啱曬而家仍然夏日嘅天氣☀️,配埋醬汁非常開胃。 豬扒大大件加上配菜,份量十足又好味。 ✨黑毛豬米紙卷配薑汁魚露 HK$78 🐽超靚呀,見到都流口水,裡面有米粉生菜,仲有黑毛豬片,清清地食落都幾飽肚😍✨香茅牛油雞翼四件 $58🐥雞翼外層脆卜卜,咬落去都是牛油嘅香氣,仲有四件大大隻好抵食呀。✨飲品🥤一定要飲鮮芒果沙冰🥭,飲落去真係好爽呀😍🥰青擰🫒梳打同樣好咁炎夏飲呀🏖️, 非常醒神開胃🌅💞下次會離試下衣度獨一無二的湯底,使用經過特殊處理的水以確保質素。

⭐推薦必食菜式:
✨燒安格斯牛肉拌金邊粉🐮+太陽蛋 🍳HK$88

✨ 香茅豬扒撈檬 $75🐷

✨黑毛豬米紙卷配薑汁魚露 HK$78 🐽

✨香茅牛油雞翼四件 $58🐥

✨飲品🥤一定要飲鮮芒果沙冰🥭,飲落去真係好爽呀😍🥰
青擰🫒梳打同樣好咁炎夏飲呀🏖️, 非常醒神開胃🌅

2022-08-02 56 瀏覽
/Fûhn🇭🇰/#sa銅鑼灣篇 ➖➖➖<消暑必食椰子甜品🥥>➖➖➖前幾個post 有提及過另一間泰x越東南亞菜呢間店食嘅就偏向北美風格嘅越南菜菜式上除咗有米紙卷、fuhn 之外都多左唔同特色菜例如係越式法包😆➖➖➖1️⃣ 蕃茄牛坑腩配法包 $128 同我諗嘅賣相有少少唔同😆佢係餸同法包分開嘅!法包烘得夠香脆☺️質感唔會太韌番茄牛腩份量充足 調味適中牛坑腩會切成粒狀 帶爽彈口感~ 番茄汁酸酸地 的確幾開胃➖➖➖2️⃣ 美國安格斯生牛肉粉 $78 🌟(+ 牛坑腩 $20) 轉左做金邊粉☺️☺️金邊粉質感軟滑雖然話係生牛肉 但其實已經浸熟咗😆牛肉片數頗多 都幾大塊 另外加咗牛坑腩~肉味濃郁 呢個部位嘅邊位脂肪會比較多 ➖➖➖3️⃣ 椰青之寶🌟$98 推薦呢款甜品 有驚喜🥰睇得又食得😋😋椰汁雪糕幾濃椰子味 口感好smooth🤩食到中間有椰果同椰肉~ 另外有分開成六杯嘅椰水 好似做實驗嘅擺設十分清甜!真係好消暑呢😍➖➖➖4️⃣滴漏咖啡 $38 食越南野要試下越式咖啡☕️覺得都唔會太難入口 記得搞勻底部嘅煉奶✨➖➖➖📍fuhn
/Fûhn🇭🇰/
#sa銅鑼灣篇
<消暑必食椰子甜品🥥>
前幾個post 有提及過另一間泰x越東南亞菜
呢間店食嘅就偏向北美風格嘅越南菜
菜式上除咗有米紙卷、fuhn 之外
都多左唔同特色菜例如係越式法包😆

1️⃣ 蕃茄牛坑腩配法包 $128
同我諗嘅賣相有少少唔同😆
佢係餸同法包分開嘅!
法包烘得夠香脆☺️質感唔會太韌
番茄牛腩份量充足 調味適中
牛坑腩會切成粒狀 帶爽彈口感~
番茄汁酸酸地 的確幾開胃

2️⃣ 美國安格斯生牛肉粉 $78 🌟
(+ 牛坑腩 $20)
轉左做金邊粉☺️☺️金邊粉質感軟滑

3️⃣ 椰青之寶🌟$98
推薦呢款甜品 有驚喜🥰
睇得又食得😋😋
椰汁雪糕幾濃椰子味 口感好smooth🤩
食到中間有椰果同椰肉~
另外有分開成六杯嘅椰水 好似做實驗嘅擺設

記得搞勻底部嘅煉奶✨
滴漏咖啡

📍fuhn
滴漏咖啡
❤️💛❤️越南粉🍜大大碗又抵食數下手指,原來都好耐冇食過越南嘢啦😳平時去銅鑼灣都係食西餐或日式料理,上網見到依間越南菜幾高評價,一於try try去🤭起初以為無論咩菜式,只要喺銅鑼灣就會貴啲😳點知又唔係喎,就算係新餐牌 價錢依然貼地😙💚素菜米紙卷💚 $48前菜就嚟個米紙卷先,想食得Green啲可以嗌依個素菜米紙卷呀!口感爽脆又健康!🥬❤️火車牛魔粉❤️ $128估唔到佢咁大碗,依個份量適合分享🤤無論係河粉定係肉肉,都俾得好足!佢入面有安格斯牛肉、牛坑腩、手打牛丸、牛筋片、牛腩邊、牛柏葉,好豐富🤩肉味濃郁,加入幾滴魚露又有另一番風味✨🧡XO醬雞絲蝦炒金邊粉🧡 $98食完湯河粉,一於食埋炒金邊粉啦!依個睇落冇湯粉咁大碗,不過其實佢份量一樣咁足!雞絲唔乾柴,而且入味!🦐蝦肉結實又大隻,口感豐富😚🤍椰子雪糕🤍 $38最後食埋個椰子雪糕作結尾🥥椰子味濃郁,口感軟滑😙欣賞佢加咗椰果喺旁邊,食落更有口感!雖然香港有好多越式餐廳,不過講到好食 抵食,依間真係推薦😝BTW記得save post,方便向店員查詢有關菜式啦❣️📍Fûhn📍銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 1樓
❤️💛❤️

椰子雪糕

📍Fûhn
椰子雪糕
2022-07-30 42 瀏覽
銅鑼灣好多嘢食,今次試咗一間越南菜,都幾好味,尤其係湯粉個湯,好鮮。香茅雞扒湯粉,$78雞扒大大份,分開上,所以保持香脆,香茅味唔太重,可以加啲辣醬食更好味。重點係湯,好鮮好鮮,河粉好滑,一啖接一啖,食到停唔到口。安格斯牛肉撈檬粉加太陽蛋,$88牛肉味都重嘅,不過冇乜落調味料,所以我加咗啲甜辣醬,檬粉已經加入魚露,撈勻就可以直接食,味道同平時食嘅有啲唔同,冇咁酸,不過都好味嘅。軟殼蟹米紙卷,$88鍾意呢度嘅米紙,唔係透明嗰款,比出面食到嘅煙韌,口感好好,不過呢度係點千島醬,唔係平時嘅魚露,幾特別。鹹蛋黃雞翼,$68朋友最鍾意食雞翼,任何嘢加入鹹蛋黃去炸都好味,不過真係好邪惡。另外值得一提係佢嘅椰子冰,唔會好甜但係充滿椰奶味,夏天飲真係一流。

香茅雞扒湯粉,$78

安格斯牛肉撈檬粉加太陽蛋,$88

軟殼蟹米紙卷,$88

鹹蛋黃雞翼,$68

2022-07-30 39 瀏覽
又嚟介紹特色餐廳喇🥢!唔知大家覺唔覺得呢排好熱呢🥵。就係因為咁熱,所以都會想搵返啲食落會比較消暑嘅正餐🥰。今次就想同大家介紹一間越南菜餐廳,當中我嗌嘅嘢食都真係幾消暑下㗎🤭。一齊嚟睇吓我嗰日叫咗啲咩食啦🤤!環境方面☝🏻餐廳整體都幾有空間感👍。而我有個位好欣賞嘅就係喺張枱度會擺齊晒調味料😎,例如是拉差辣椒醬同埋海鮮醬。所以喺呢方面都唔需要特登問職員再攞調味料😋。當中仲有最具越式風味嘅魚露,絕對值得一試。同埋餐廳個位置係喺銅鑼灣,所以其實都幾就腳㗎!食物方面✌🏻#黑白胡椒蛋白肥牛粒炒飯($128)首先想介紹嘅係其中一份我係嗰日食嘅主食🤩。其實就咁睇賣相,我已經覺得佢係一個成功嘅炒飯❤️。就咁睇就已經見到碟炒飯係粒粒分明嘅,唔會有太多嘅水份喺炒飯入邊🥳。講吓個味道先,我自己覺得個炒飯都炒得幾有鑊氣,同埋整體炒飯個口感都幾match😋,無論係飯粒、肥牛粒定係蛋白都好有口感😬。#扎肉撈檬($65)跟住要介紹嘅就真係消暑必備嘅主食啦🥵,佢就係越式撈檬啦😚。每逢夏天我都會忍唔住食,因為真係太消暑啦!食之前加埋餐廳嘅特色甜酸汁嚟撈,即刻令到成碗檬粉變得更加吸引🤩。講返個味道先,我自己覺得個扎肉都幾有特色
又嚟介紹特色餐廳喇🥢!

環境方面☝🏻

食物方面✌🏻
#黑白胡椒蛋白肥牛粒炒飯($128)

#扎肉撈檬($65)
跟住要介紹嘅就真係消暑必備嘅主食啦🥵,佢就係越式撈檬啦😚。每逢夏天我都會忍唔住食,因為真係太消暑啦!食之前加埋餐廳嘅特色甜酸汁嚟撈,即刻令到成碗檬粉變得更加吸引🤩。講返個味道先,我自己覺得個扎肉都幾有特色😜,咬落個口感都幾彈牙😬,同埋我覺得都算大件。至於檬粉嘅份量都幾足夠,絕對係為呢個天氣度身訂造嘅一個主食🤣。

#越式炸春卷配生菜 ($48)
之後就介紹我嗰日食嘅小食啦😎。首先要介紹嘅係一個我覺得都幾特別嘅小食,就係越式炸春卷啦。就咁睇個賣相就已經吸引到我,遠睇其實都有少少似竹笙😂。但係食落就同竹笙有好大分別啦🥳,大家記得食嘅時候要配埋生菜一齊食,成個體驗會更加良好㗎!

#鹹蛋黃薯條($35)
而第二款我想介紹嘅小食就係呢一份鹹蛋黃薯條🍟。如果大家有睇開我平時嘅post,就知道我有幾鍾意食薯條啦😍。個人認為今次我識嘅呢個鹹蛋黃薯條絕對高質☺️,首先薯條真係炸得好香,咬落個口感都好實在,唔會出現薯條空心嘅問題👍。另外鹹蛋黃真材實料,完美咁樣混合喺薯條入邊,令人食到停唔到口真係夠晒邪惡👾。

#咖啡雪糕($38)
至於喺甜品方面我嗰日就食咗呢個咖啡雪糕🍨,真係絕對可以用消暑嚟形容😈。我幾鍾意呢個咖啡雪糕嘅口感,個人覺得有少少似Gelato嘅口感👍,一樣係有少少咬口。另外佢嘅咖啡凍都幾好食,𢳂一啖雪糕再食啖咖啡凍真係夠晒嘆❤️。

評分以🌕表示(滿分為5)
環境:🌕🌕🌕🌕🌑
賣相:🌕🌕🌕🌕🌑
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
服務:🌕🌕🌕🌕🌑
2022-07-29 43 瀏覽
同家人去銅鑼灣通常食日本嘢,打算試吓其他,👀到呢間越南餐廳好多人讚當然要試吓。格局係一層一鋪,出電梯就已經係入口更見到座位,地方不大,已有少少折扣,不過已經嚟到即管試吓,放低杯水,一飲🤮杯邊有陣味唔敢再飲。打開Menu,中上價錢,一碟手打炸蝦餅size等於一個4-5寸的小圓碟切開5件左右,算多蝦肉的,盛惠$98。火車牛魔粉,即有牛肉、牛柏葉、牛丸、牛根⋯ 味淡,盛惠$128自家式濃湯雞絲粉,雞絲「鞋」,有粒丸好咸但湯唔濃⋯,盛惠$118特級牛肉牛丸湯粉,是晚最好味的一項,盛惠$108軟殻蟹米紙卷,4大件,都OK, 盛惠$88加埋三杯飲品,加埋一,埋單$697😅個洗手間好似去咗人地屋企,周圍放左好多嘢⋯👍🏻有讚的侍應招呼周到。「錦X,」「X麗」仲好食,價錢應該一半左右啦~ 唔信試吓 ,我就係信錯左,交學費!😂🤣
特級牛肉牛丸湯粉,是晚最好味的一項,盛惠$108
軟殻蟹米紙卷,4大件,都OK, 盛惠$88
加埋三杯飲品,加埋一,埋單$697😅

個洗手間好似去咗人地屋企,周圍放左好多嘢⋯

👍🏻有讚的侍應招呼周到。

「錦X,」「X麗」仲好食,價錢應該一半左右啦~

唔信試吓 ,我就係信錯左,交學費!😂🤣